Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avem şanse foarte mari” Reacţia lui Nicolae Stanciu după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

”Avem şanse foarte mari” Reacţia lui Nicolae Stanciu după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Echipa națională

Comentarii

România a fost repartizată în grupa B3 din Liga B a Ligii Naţiunilor, la tragerea la sorţi care a avut loc joi.

”Avem şanse foarte mari” Reacţia lui Nicolae Stanciu după ce România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Sorţii au adus Bosnia, Finlanda şi Muntenegru în calea României. Tricolorii au evitat formaţii precum Serbia, Suedia sau Norvegia.

Nicolae Stanciu, jucătorul echipei naţionale, este optimist după tragerea la sorţi. 

Stanciu crede că România are şanse mari să câştige grupa. 

”Grupă bună, erau echipe mult mai puternice pe care le puteam avea în faţă. Chiar dacă am fost echipa din urna a treia, trebuie să ne gândim serios la primul loc. Nu avem de ce să ne speriem, serios. Avem şanse foarte mari să câştigăm grupa. E clar că la asta trebuie să ne concentrăm, fiindcă se poate.

Nu ştiu cât de mult se vor mai baza, în timp, pe Pjanic şi Dzeko. Acum, ei clar sunt oamenii-cheie. Dar poate până la vară se schimbă multe. Au ratat şi bosniacii barajul de Mondial, nu cred că mai e naţionala care era acum ceva vreme. Eu o văd ca fiind o echipă în care intră un val de tineri, e în schimbare. Am avut un jucător bosniac în campionatul ceh, fundaşul Civic, pe care îl cunosc destul de bine. Acum e la Ferencvaros şi joacă şi la naţională.

Îl ştiu pe Pukki, din Premier League, dar şi pe Kamara, colegul lui Ianis. Am jucat împotriva lui Kamara în cupele europene şi îl cunosc. I-am urmărit la EURO pe finlandezi, au avut prestaţii solide, dar în stilul lor pe care cred că nu îl pot modifica prea mult. Cred că şi împotriva noastră vor juca tot pe tiparul nordic, clasic, mingi lungi la bătaie. Avem naţională mult mai bună ca finlandezii, asta e părerea mea.

Am tot jucat cu ei (n.r.- Muntenegru)… Îi ştim că sunt super luptători, dar în ultima vreme nu prea au avut rezultate. E posibil să avem totuşi meci greu cu ei, au câţiva jucători interesanţi, Savic de la Atletico Madrid contează mult pentru echipă. Spun că e posibil să avem chiar cel mai greu meci cu ei, pentru că, din experienţă, e dificil să joci la Podgorica. Am avut meciuri de luptă împotriva lor şi, deşi am dominat, nu am câştigat de fiecare dată”, a spus Nicolae Stanciu, pentru playsport.ro.

România nu are selecţioner momentan. Dan Petrescu şi Adrian Mutu sunt numele rămase în cursa pentru postul lăsat vacant de Mirel Rădoi, care a plecat la finalul preliminariilor pentru CM 2022, la sfârşitul contractului.

Dică pune presiune pe viitorul selecţioner: "Ar trebui să termine pe primul loc!". Ce a spus MM despre grupa din Liga Naţiunilor | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: naţională românieiniculae stanciuliga naţiunilor 

viewscnt
Articole similare