Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aventurile lui Marius Niculae în China. Cum a reacţionat când a văzut o broască ţestoasă în oala de ciorbă :)

Aventurile lui Marius Niculae în China. Cum a reacţionat când a văzut o broască ţestoasă în oala de ciorbă :)
Comentarii

Marius Niculae s-a amuzat când a rememorat perioada petrecută în China, la Shandong Luneng Taishan. Fostul atacant al lui Dinamo a ajuns în China în februarie 2013 şi a rezistat până în luna septembrie a aceluiaşi an.

Marius Niculae a fost invitatul lui Alexandru Săbău în ediţia din această săptămână a Top Interviurilor. Printre altele, ”Săgeată” şi-a adus aminte de perioada pe care a petrecut-o în China, o ţară total diferită faţă de cele în care jucase până atunci. În februarie 2013, Niculae a plecat de la FC Vaslui la Shandong Luneng Taishan. Primul şoc pe care l-a avut?

VEZI AICI TOT INTERVIUL CU MARIUS NICULAE!

”Păi, în primul rând, stăteam într-un oraş mic, să zic aşa, 7 milioane de locuitori. Aveam un singur mall şi maximum trei restaurante internaţionale. Mi-am chemat familia după o lună, că nu mai rezistam. Mi-a fost foarte greu din multe puncte de vedere. În primul rân, alimentaţia. În prima săptămână am avut mari probleme cu alimentaţia”, a povestit Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Apoi, Marius Niculae spune că evita să întrebe ce mâncare are în faţă, de teama unor surprize. A fost totuşi curios o dată şi a descoperit o broască ţestoasă într-o oală de ciorbă: ”Sincer nu întrebam, singura fază pe care am vazut-o cu ochii mei şi nu am gustat era o ciorbă la o oală foarte mare. Şi, când am băgat polonicul, era o broască ţestoasă înauntru. Şi am lăsat-o acolo să stea bine. În rest, nu întrebam ce era ca să nu am probleme. Şi ori era f dulce ori f picant dar picant nu exista la noi asa picant cum e acolo”.

Afla mai multe despre: marius niculaetop interviurichina 

viewscnt
Articole similare