Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertisment pentru Maxim! Cine nu crede în vorbele fotbalistului: "Problema e la el"

Avertisment pentru Maxim! Cine nu crede în vorbele fotbalistului: "Problema e la el"

Stranieri

Comentarii

Alex Maxim este de aproape şase ani în Bundesliga, perioadă în care s-a luptat să fie titular mai întâi la Stuttgart şi acum la Mainz. Dorinel Munteanu îi atrage atenţia mijlocaşului care se consideră nedreptăţit de antrenorii cu care a lucrat în ultimii ani.

Dorinel Munteanu a jucat opt ani şi jumătate în Bundesliga şi ştie ce înseamnă concurenţa într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume. Acolo evoluează şi Alexandru Maxim, fotbalist care în acest sezon a fost doar de două ori titular în primele şapte etape ale sezonului. 
 
"Un antrenor îşi apără echipa, îşi apără rezultatele, eu cred că un antrenor nu e idiot să bage un jucător care el consideră că nu ajută echipa, aşa că eu cred că problema e la Maxim, nu e la antrenor", a fost tranşant Dorinel. 
 
Antrenorul Chiajnei aşteaptă ca naţionala să îşi mărească şansele la câştigarea grupei din Liga Naţiunilor după următoarele două meciuri, cu Lituania şi Serbia. 
 
"Suntem alături de echipa naţională şi de Cosmin şi de băieţi .Eu atenţionez că meciul cu Lituania nu este uşor, este un meci foarte greu, mai ales pe un teren sintetic. Sunt convins că Cosmin va găsi cel mai bun 11 să câştige acel joc astfel încât la meciul cu Serbia de pe teren propriu cu un stadion plin, să câştigăm şi să revenim în plan după acel start ezitant" a încheiat omul cel mai selecţionat din istoria naţionalei. 
 

 

Afla mai multe despre: maximdorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare