You are here:

Avertismentul lansat de Cristi Chivu în presa batavă: "Olanda să nu ne subestimeze! România are spirit de luptă"

Avertismentul lansat de Cristi Chivu în presa batavă: "Olanda să nu ne subestimeze! România are spirit de luptă"

Echipa națională

Comentarii

Presa din Olanda l-a căutat pe Cristi Chivu, fost fotbalist şi căpitan la Ajax Amsterdam, pentru a "radriografia" echipa naţională a României înaintea meciului cu Olanda din sferturile de finală ale EURO 2024.

Chivu le-a spus batavilor că "Olanda nu trebuie să ne subestimeze". De asemenea, fostul fundaş a vorbit şi despre atuurile echipe naţionale a României, având în vedere că, la nivel invidual, diferenţa de valoare e netă în favoarea "Portocalei mecanice".

Olandezii l-au luat la întrebări pe Cristi Chivu: "Echipa nu este debordantă când vine vorba despre clasa individuală"

Cristi Chivu a spus, referindu-se la tricolori şi la Edi Iordănescu, că "ei ştiu foarte bine ce pot şi ce nu pot să facă". Contraatacul este arma letală a României, a avertizat Chivu în presa din Olanda, înaintea confruntării de la EURO 2024.

"Această Românie şi-a dezvoltat propria identitate: ei ştiu foarte bine ce pot şi ce nu pot să facă.

Echipa nu este debordantă când vine vorba despre clasa individuală. Dar formează un grup unit, în care fiecare îşi cunoaşte rolul. Au un adevărat spirit de luptă, îşi pun inima şi sufletul în luptă.

Această echipă iese în evidenţă atunci când se retrage şi poate lovi din faza de tranziţie. Am văzut asta cu victoria asupra Ucrainei. Olanda nu trebuie să ne subestimeze", a declarat Cristi Chivu, în presa din Olanda.

Chivu subliniază că nu a existat foarte multă încredere în echipa României: "Aşteptările pentru acest Campionat European nu au fost foarte mari în ţara noastră. Nimeni din România nu se aştepta să mergem în faza eliminatorie din postura de câştigători de grupă".

România - Olanda se joacă marţi, 2 iulie, de la ora 19:00, în optimile de finală ale EURO 2024, LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

Afla mai multe despre: romaniaolandaeuro 2024cristi chivuromania olanda optimi euro 2024 

viewscnt
Articole similare