Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Victor Piţurcă pentru echipa naţională: "Am căzut foarte mult". Ce explicaţii a găsit fostul selecţioner

Avertismentul lui Victor Piţurcă pentru echipa naţională: "Am căzut foarte mult". Ce explicaţii a găsit fostul selecţioner
Comentarii

Naţionala României a obţinut doar trei puncte în primele trei meciuri jucate în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, iar în această săptămână, tricolorii lui Mirel Rădoi le-au produs suporterilor o nouă surpriză neplăcută.

România a pierdut meciul amical cu Georgia, scor 1-2, iar acum pentru naţionala lui Mirel Rădoi urmează partida de pregătire cu Anglia, duminică, de la ora 19:00.

"Echipa naţională a căzut foarte mult, dar asta e situaţia. Orice reprezentativă cred că are probleme de genul acesta. Dar la noi cred că ţine de prea mult timp. De ce? Cred că au fost tineri care au făcut o figură fumoasă la EURO U21 şi mă aşteptam ca ei să aducă naţionala acolo unde a fost, să reuşească anumite calificări. Dar iată că nu reuşim.

Cred că acele cauze trebuie analizate de cei care conduc fotbalul. Trebuie să fie 15-20 de jucători care să vină constant la naţională. E obiectivul selecţionerului, de ce strategii are, ce vrea să facă. Ştiu că eram criticat când eram eu selecţioner. E foarte important cum îţi pregăteşti jocurile, ce rezultă din acele jocuri.

S-au pierdut acum două jocuri, cu Germania şi cu Armenia, iar şansele noastre sunt extrem de mici la calificarea la Mondial. Nu se mai poate juca spectaculos la naţională. Se încearcă, dar nu se reuşeşte. Dacă vom merge tot aşa, nu ştiu în ce urnă valorică vom fi şi ce vom face în meciurile următoare" , a spus Victor Piţurcă la Look Sport.

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare