Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aveţi în mine un admirator”. Eduard Novak, mesaj pentru Elisabeta Lipă după ce a fost ironizat public

”Aveţi în mine un admirator”. Eduard Novak, mesaj pentru Elisabeta Lipă după ce a fost ironizat public

Alte sporturi

Comentarii

România a încheiat Campionatele Europene de canotaj de la Bled (Slovenia) cu şase medalii: cinci de aur, una de argint.

Elisabeta Lipă s-a supărat după ce ministrul Eduard Novak a decis să pună doar un mesaj pe Facebook pentru a arăta recunoştiinţa faţă de performanţa acestora.

La puţin timp distanţă, Eduard Novak a venit cu explicaţii.

”Stimată doamnă preşedinte, începem prin a vă felicita pentru rezultatele de excepţie obţinute de sportivii canotori la Campionatele Europene de Seniori de la Bled. Sunt rezultate meritate, care vin în urma efortului şi sacrificiilor de ani de zile.

Pentru a onora aceste performanţe sportive şi a le celebra în cadrul unui eveniment care să asigure cadrul optim de desfăşurare, dar şi vizibilitatea publică meritată, Ministerul Sportului vă invită la o conferinţă de presă dedicată rezultatelor canotajului românesc la această ediţie a Europenelor. 

Conferinţa se va desfăşura la sediul insituţiei, Str. Vasile Conta nr. 16, Sala Nadia (et. 8), în data de 6 iunie 2023, ora 12:00, cu participarea sportivilor medaliaţi şi ocupanţi ai locurilor IV- VI, a antrenorilor şi staff-ului tehnic, a conducerii federaţiei şi a presei, precum şi a ministrului sportului, care va decerna diplome şi va transmite felicitări celor care au realizat sau au contribuit la aceste performanţe”, a fost comunicatul Ministerul Sportului. 

România, fără egal la Campionatul European de canotaj. Fetele de aur din barca 8+1 îşi merită numele, cu încă un titlu continental cucerit. Aur şi la dublu vâsle feminin

Într-o cursă dominată de la cap la coadă, barca de 8+1 feminină a României a obţinut a cincea medalie de aur pentru tricolori la Campionatele Europene de canotaj de la Bled (Slovenia). Aur a fost şi în proba de dublu vâsle feminin (W2x), prin echipajul format din Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar.

Ultima Finală a Campionatului European 2023 vine cu o medalie de AUR. pentru România, în proba de 8+1 feminin (W8+). Echipajul a fost compus din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Tivodariu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş şi Victoria-Ştefania Petreanu.

Sportivele noastre au dominat cursa de azi încă de la început şi au ajuns la linia de finish cu un timp de 06:01.55.

Titlul a venit şi în proba de dublu vâsle feminin (W2x), prin echipajul format din Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar.

Ca de fiecare dată, fetele noastre au făcut o cursă foarte bună cu un finish excepţional, terminând cu un timp de 06:40.83

Afla mai multe despre: eduard novakelisabeta lipacanotajministrul sportului 

viewscnt
Articole similare