Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aviator, JOCUL. Ca să câştige tot românul, la cele mai mari cote

Aviator, JOCUL. Ca să câştige tot românul, la cele mai mari cote

Pariuri sportive

Comentarii

Avionu’ e model, urcă cota pân’ la cer! De la Casa iei cele mai ieftine bilete spre câştig. Am lansat jocul Aviator, unde mizezi pe avionul câştigător, în fiecare minut. Fii inspirat şi pariază pe decolare!

"Alo, turnu’, aici apaşu’". Cerem permisiune de decolare! "Alo, apaşu’, ai câştigat... repet, ai câştigat!" Noi când eram mici ne jucam de-a piloţii. Cu avioane. Din hârtie, din China, din ce mai găseam prin casă. Acum avem drone. Dăm banii pe ele, le dăm de pământ şi nu-ţi mai dă nimeni garanţie pe daună totală.

Astfel am zis să venim cu un bilet câştigător. De acum, la Casa Pariurilor ai jocul Aviator. Costuri minime de operare, nu plăteşti taxe, ai voie cu bagaje de cală şi câştiguri de fală. Şi mai simplu de pilotat, nu ai să vezi. Este jocul pe care-l poate încerca oricine - e simplu să iei parte din câştig.

Instrucţiuni de utilizare pentru aeronava câştigătoare. Selectezi o miză predefinită sau umbli tu la ea. Apeşi butonul verde ‘pariu’ înainte de rundă şi faci cashout când crezi că avionul se apropie de decolare. Poţi să joci "la ciupeală" sau poţi să dai şi lovitura. Depinde de cum eşti construit ca om. Şi poţi să pui simultan două pariuri, să faci cashout simultan sau pe rând. Pentru extra-câştig!

Totodată, poţi să pui pe pilot automat jocul, şi-i dai comandă să facă singur cashout când ajunge la înălţimea pe care i-o spui tu. Adică stai la business class şi te uiţi cum vin banii în cont. Sincer, jocul ăsta este atât de mişto, că nu ai cum să nu te urci într-un avion cu motor care te face câştigător...

 

Afla mai multe despre: aviator 

viewscnt
Articole similare