Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bă, ăsta a devenit Messi? E demenţial". Gigi Becali, cucerit total de cel mai în formă fotbalist de la FCSB

"Bă, ăsta a devenit Messi? E demenţial". Gigi Becali, cucerit total de cel mai în formă fotbalist de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) e "vrăjit" de Andrei Cordea (23 de ani), cel mai în formă fotbalist de la FCSB în acest sezon. Patronul "roş-albaştrilor" a spus că fotbalistul "e demenţial" şi că "a devenit Messi".

Andrei Cordea e cel mai în formă fotbalist de la FCSB în acest sezon, în toate competiţiile. Evoluţiile sale i-au luat ochii lui Gigi Becali, care n-a contenit cu laudele la adresa jucătorului pe care l-a cumpărat de la Academica Clinceni. Omul de afaceri l-a comparat pe Cordea cu Messi.

"Bă, ăsta a devenit Messi? E demenţial". Gigi Becali, cucerit total de cel mai în formă fotbalist de la FCSB

FCSB a revenit pe "tura" victoriilor în Superligă, a legat două la rând - cu FC Argeş (3-2) şi Petrolul (2-0), iar unul dintre jucătorii esenţiali pentru Nicolae Dică a fost Andrei Cordea. Jucătorul i-a "luat ochii" şi lui Gigi Becali, care l-a lăudat la TV.

Omul de afaceri a spus că Andrei Cordea "a devenit Messi" şi "e demenţial", dar nu doar Gigi Becali l-a lăudat. Într-o discuţie privată cu Becali, dezvăluită de patronul FCSB, Mihai Stoica a avut cuvinte de laudă despre jucătorul sosit de la Academica Clinceni.

"Cordea e demenţial, ce să-i zic eu lui Cordea? El e Sfinxul. Ce pot să-i spun? Şi fază de apărare, şi unu contra unu, tot! N-ai ce. Spunea MM că 'dacă îl vezi la antrenamente', bă, ăsta a devenit Messi? Adică felul în care joacă unu contra unu. Eu aveam mare încredere în el. Ştiţi că l-am tot ţinut. Se spunea că pierde toate mingile, că ne distruge. Le-am zis: 'Băi, l-a distrus COVID-ul!', că te distuge COVID-ul. O să se termine COVID-ul şi o să vedeţi cine e Cordea. Lumea nu-şi dă seama, COVID-ul a lucrat multă vreme. Un an, doi ani, la unii oameni poate şi mai mult", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Andrei Cordea a marcat de şase ori şi a livrat trei pase de gol în 18 meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la FCSB.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Cordea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cordeamessigigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare