Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Băi, sunteţi nebuni la cap?! Cum să mă iau de el?" Cum l-a "găsit" Porumboiu pe Wesley la antrenement, după o noapte nebună: "Bea doar Corona"

"Băi, sunteţi nebuni la cap?! Cum să mă iau de el?" Cum l-a "găsit" Porumboiu pe Wesley la antrenement, după o noapte nebună: "Bea doar Corona"

Superliga

Comentarii

Adrian Porumboiu a rememorat un episod petrecut în perioada în care o patrona pe Vaslui, cu brazilianul Wesley Lopes în prim-plan.

Fostul arbitru internaţional a confirmat zvonurile legate de "pasiunea" atacantului pentru băuturile alcoolice şi petrecerile prelungite până în zori, însă a precizat că modul în care se prezenta Wesley la antrenamente îi făcea imposibilă vreo reacţie dură la adresa acestuia.

Porumboiu a povestit un episod petrecut într-o dimineaţă, când a mers la antrenament ştiind că mai mulţi jucători au petrecut până în zori. Dacă anumiţi jucători "dormeau în vestiar", Wesley se afla de cealaltă parte a baricadei.

"Da, Wesley bea bere, doar Corona, însă nu aveai ce să-i faci, era cel mai bun. Păi, era antrenament la ora 10:00 şi mergeam să-i văd. Ştiam că au fost la un chef. Anderson dormea în vestiar, nu avea nicio treabă, era Ignacio antrenor...scandal... Dar ăştia care 'erau în viaţă' au ieşit la pregătire. Mă uitam la Wesley şi era fresh. Ştiam ce s-a întâmplat, că au stat până dimneaţă, dar nu aveai ce să-i zici. Nu a greşit o execuţie, trăgea la poartă, tot ce trebuie, era la capacitate sută la sută. Am lăsat capul în jos şi am zis: 'Băi, sunteţi nebuni la cap?! Cum să mă iau de el?'

Păi, ceilalţi beau câte cinci-şase beri şi erau ca femeile pe teren. La Wesley măcar ştiai o treabă: bea bere, dar era şi fotbalist de fotbalist! Nu am vorbit patru - cinci luni cu el, intram în vestiar, ne ignoram unul pe altul, adică doar ne salutam şi atât. Nu mai ştiu de la ce pornise totul, nici nu mai are importanţă, dar respectul reciproc era imens"
, a declarat Adrian Porumboiu pentru ProSport.

Afla mai multe despre: wesley lopesliga 1porumboiu 

viewscnt
Articole similare