Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Băi, te rog frumos!". Patronul unui club din Superligă cu antrenor angajat, discuţie halucinantă cu Eugen Neagoe | EXCLUSIV

"Băi, te rog frumos!". Patronul unui club din Superligă cu antrenor angajat, discuţie halucinantă cu Eugen Neagoe | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Eugen Neagoe (56 de ani) a dezvăluit o discuţie halucinantă cu un patron din Superligă, în urmă cu o săptămână, de la un club cu antrenor angajat.

Eugen Neagoe, liber de contract în prezent după ce a fost înlocuit cu Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova, a dezvăluit o discuţie halucinantă cu un patron de club din Superligă, o echipă cu antrenor pe bancă. "Geană" a luat o pauză după ce şi-a terminat abrupt mandatul pe banca oltenilor.

Eugen Neagoe, sunat de un patron de club din Superligă cu un antrenor angajat: "Băi, te rog frumos!"

În urmă cu o săptămână, Eugen Neagoe a fost contactat de patronul unui club din Superligă cu antrenor angajat care i-a cerut părerea despre un anumit jucător. Fără să dea numele, "Geană" a dezvăluit discuţia cu patronul şi răspunsul pe care i l-a dat acestuia, după ce a primit telefonul.

Neagoe i-a cerut acestuia să-şi întrebe, mai bine, antrenorul pe care îl are angajat la echipă despre jucătorul respectiv.

"Eu ştiu patroni din prima ligă care, din momentul în care echipa lor are meci, sunt bombardaţi cu mesaje de la anumiţi antrenori. Şi oamenii sunt atât de plictisiţi încât dau telefonul angajaţilor clubului şi zic 'ba, vezi ce vrea asta'. Mi se pare degradant. Pe mine m-a sunat conducătorul unui club şi m-a întrebat de un jucător, 'ce zici de jucătorul ăsta?' şi i-am spus 'băi, te rog frumos, întreabă-ţi antrenorul tău'. Cum pot eu să îţi spun? Păi, lasă-l pe ăla", a spus Eugen Neagoe, la Orange Sport.

Eugen Neagoe a antrenat, în cariera de profesionist, la Aris Limassol, Nea Salamis, Poli Iaşi, Sepsi, Dinamo, Hermannstadt, Astra, U Cluj şi Universitatea Craiova. De asemnenea, Neagoe a fost asistentul lui Victor Piţurcă la Steaua, naţionala României sau Al-Ittihad.

Afla mai multe despre: eugen neagoeantrenorpatronsuperliga 

viewscnt
Articole similare