Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balaj, săgeţi către "evlaviosul Gigi" Becali pe subiectul suspendării lui Florinel Coman: "E post, trebuie să-l credem" | EXCLUSIV

Balaj, săgeţi către "evlaviosul Gigi" Becali pe subiectul suspendării lui Florinel Coman: "E post, trebuie să-l credem" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Orange Sport, Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a lansat o săgeată către Gigi Becali, patronul FCSB, pe subiectul suspendării lui Florinel Coman. Comisia de Disciplină a FRF a dictat doar o etapă de suspendare pentru Coman, şeptarul FCSB care a lăsat impresia că şi-a dorit să încaseze al doilea cartonaş galben pe finalul meciului cu Oţelul Galaţi.

Cristi Balaj l-a atacat pe Gigi Becali pentru reacţia pe care a avut-o vis a vis de suspendarea pe care o merită Florinel Coman. CFR Cluj a cerut ca fotbalistul să fie suspendat mai mult de o etapă, cât e pedepsa pentru două cartonaşe galbene, înainte de meciul direct.

Cristi Balaj, săgeţi către Gigi Becali: "Evlaviosul Gigi. Trebuie să-l credem"

Florinel Coman era suspendat pentru meciul cu CFR Cluj din campionat, derby-ul Superligii, dacă încheia meciul FCSB - Oţelul 0-2 cu un singur cartonaş galben. Astfel, şeptarul a forţat obţinerea celui de-al doilea, care îi oferă de suspendare, pe care o va ispăşi în meciul FCSB cu FCU Craiova 1948 din grupele Cupei României.

După ce l-a auzit pe Gigi Becali, Cristi Balaj l-a înţepat pe patronul FCSB, care i-a luat apărarea fotbalistului şi a spus că, dacă se vrea luptă dreaptă, ambele echipe ar trebui să aibă pe teren cei mai buni fotbalişti în derby-ul CFR Cluj - FCSB.

"Nu pot să nu remarc că îl avem pe Gigi care ne-a explicat că nu a vrut să ia al doilea galben, şi, fiind post, trebuie să  îl credem", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Ce a declarat Gigi Becali despre suspendarea cerută de CFR Cluj pentru Florinel Coman

După ce Nelu Varga a cerut intervenţia FRF şi LPF pentru suspendarea mai drastică a lui Florinel Coman, mai mult de o etapă după ce a încasat al doilea "galben" intenţionat pe finalul meciului FCSB - Oţelul 0-2, Gigi Becali a venit cu un răspuns pentru omologul de la Cluj-Napoca.

„Ori vrem să ne luptam pe teren pentru titlu, ori pe la comisii. Hai să ne hotărâm. Nu vă întreb pe voi, ci pe Varga. Eu îi propun lui Neluţu Varga să înceteze cu presiuni din astea că ştie clar că doar ce scrie arbitrul în raport aia e sfântă şi aşa rămâne. Eu ştiu că Florinel Coman e Florinel Coman, nu Messi. Acum tremurăm de frica lui Coman? Dacă sunt mai buni ca noi ne vor bate şi cu Florinel pe teren şi aia este. Dar să te apuci să ceri nu mai ştiu eu ce din astea pe la FRF mi se pare prea mult.

Pentru ce a făcut Coman a primit al doilea cartonaş galben şi apoi a fost eliminat, aşa cum scrie la regulament. Acum cerem să schimbăm regulamentul? Important este şi va rămâne doar ceea ce a scris Bârsan în raport. După acel raport o să fie judecat Florinel Coman, restul sunt vorbe aruncate. Hai să jucam totuşi acest campionat doar pe teren”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: gigi becalicristi balajflorinel comansuspendarederby 

viewscnt
Articole similare