Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bale, atac subtil la fostul antrenor. "Este Lopetegui un antrenor mai bun decât Zidane?" Răspunsul jucătorului

Bale, atac subtil la fostul antrenor. "Este Lopetegui un antrenor mai bun decât Zidane?" Răspunsul jucătorului

La Liga

Comentarii

Gareth Bale era pe picior de plecare de la Real Madrid, dar venirea lui Julien Lopetegui şi totodată plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus l-au făcut pe galez să se răzgândească. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a vorbit recent despre golul din finala Ligii Campionilor şi schimbarea de antrenor din vară.

În finala Ligii Campionilor din mai, de la Kiev, Gareth Bale a fost rezervă, statut pe care l-a mai avut de câteva ori în ultimul sezon al lui Zidane pe bancă lui Real. În ciuda acestui fapt, atunci când a fost introdus, galezul a înscris de două goluri, unul dintre el fiind printre cele mai frumoase reuşite din sezonul trecut de Champions League. Totuşi, golul nu a fost nominalizat de UEFA la reuşita anului, în schimb pe listă s-a regăsit foarfeca lui Cristiano Ronaldo din sferturile de finală cu Juventus. 

"Am fost nervos, foarte nervos, ca să fiu sincer. Am simţit că meritam să fiu titular, înscriam goluri şi a fost greu să scap de furie, dar acest sentiment m-a pregătit pentru gol. 

Nu ştiu de ce nu am fost pe listă! Vreau să ştiu cine a făcut parte din comisie pentru că vrea să fie concediat", a declarat Bale pentru Daily Mail, cu referire la golul din finala cu Liverpool. 

Întrebat de jurnaliştii englezi despre plecarea lui Zidane şi venirea lui Lopetegui, Bale a încercat să rămână diplomat, dar tot a scăpat o mică "săgeată" la adresa francezului. "Este Lopetegui un antrenor mai bun decât Zidane? Nu cred că ar trebui să răspund, dar evident faptul că vorbeşte engleză este un lucru bun. Pot să vorbesc spaniolă, dar nu pot să intru în detalii aşa cum îmi doresc". 

26 de meciuri a jucat Bale sezonul trecut în La Liga şi doar în 20 de dintre ele a fost titular. 

Afla mai multe despre: gareth baleliga campionilorzidanelopeteguireal madridatacsageata 

viewscnt
Articole similare