Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bale recunoaşte chinurile prin care a trecut sezonul trecut. Lua pastile cu pumnul!

Bale recunoaşte chinurile prin care a trecut sezonul trecut. Lua pastile cu pumnul!
Comentarii

Gareth Bale a fost măcinat de accidentări în ultima perioadă. Recent, galezul a recunoscut prin ce chinuri a trecut de-a lungul perioadei de refarecere.

Pe de o parte, este uşor să spun acum că ar fi trebuit să mă odihnesc mai mult pentru a mă recupera complet. Dar, când ai fost accidentat timp de trei luni, perioadă în care vezi cum îţi joacă coechipierii, îţi vine să te întorci cât mai repede pe gazon şi asta am şi făcut. .
 
A trebuit să iau o mulţime de analgezice pentru a juca. Acum, pot spune că ar trebui mai mult timp alocat perioadei de recuperare ca să fii capabil să te întorci 100% sănătos şi să joci bine, pentru că nu eşti capabil de performanţe cu durerea în gleznă”, a spus Bale pentru El Pais.
 
”Uitându-mă înapoi la cariera mea de fotbalist, îmi dau seama că am multe de învăţat despre corpul meu şi despre ce accidentări pot suferi şi vă pot spune că voi intra pe teren doar când sunt în condiţie fizică bună”.
 
În proporţii foarte mari, Gareth Bale va fi titular în meciul Real Madrid - APOEL, transmis în direct pe Dolce Sport 1 miercuri, de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: real madridspaniagareth baleaccidentare balegalacticii 

viewscnt
Articole similare