adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balint a calificat-o pe UTA în sferturile de finală ale Cupei României. Discursul antrenorului de la Arad

Balint a calificat-o pe UTA în sferturile de finală ale Cupei României. Discursul antrenorului de la Arad

UTA

Comentarii

Formaţiile UTA Arad şi CS Mioveni s-au calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României Betano, terminând pe primele două poziţii grupa B a competiţiei. FCSB, locul trei în grupă, a fost eliminată din competiţie.

Balint a calificat-o pe UTA în sferturile de finală ale Cupei României. Discursul antrenorului de la Arad

UTA Arad s-a impus cu 3-0 în meciul cu CS Mioveni (goluri Anton ’12, Hoxhallari ’52, Keşeru ’65). În aceeaşi grupă, Gloria Buzău a învins cu 2-0 Oţelul Galaţi (goluri Lazăr ’30, Boiciuc ’50).

UTA a încheiat grupa pe primul loc, cu 7 puncte, iar pe doi s-a clasat CS Mioveni, cu 6 puncte. Restul clasamentului grupei este următorul: FCSB – 5 puncte, Gloria Buzău – 3 puncte, FC Botoşani – 3 puncte, Oţelul Galaţi – un punct.

Din celelalte grupe s-au calificat în sferturile de finală echipele Sepsi, U Craiova 1948, CFR Cluj, Universitatea Cluj, Hermannstadt şi FC Argeş.

Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA, a vorbit despre victoria echipei sale şi despre calificarea în sferturi. 

”Eu o victorie foarte importantă pentru noi din 2 puncte de vedere. E victorie care ne asigură calificarea, dar şi maniera în care am obţinut o ne aduce un plus. Nu a fost un an uşor. Mă bucură reacţia grupului după un rezultat care nu ne face cinste. Am zis şi atunci că se întâmplă, dar e important cum reacţionăm. N-am menajat niciun jucător.

Noi încercăm să creştem. E important pentru noi că am menţinut ritmul. Am avut control. Bineînţeles şi adversarul a avut momentele lui, eu zic că Mioveni dacă nu avea probleme financiare ar pune mari probleme echipelor tari. Principalul obiectiv acum este meciul de la Cluj, următorul”, a declarat Balint.

Faza sferturilor va avea loc laa 5 aprilie 2023:

  • Sfert 1: Sepsi Sfântu Gheorghe – CS Mioveni
  • Sfert 2: CFR Cluj – FC Argeş
  • Sfert 3: AFC Hermannstadt – Universitatea Cluj
  • Sfert 4: UTA Arad – U Craiova 1948

viewscnt
Articole similare