Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balotelli a comis-o din nou. Italianul continuă războiul cu elveţienii şi face declaraţii incendiare: "Aici domnesc nedreptatea şi corupţia"

Balotelli a comis-o din nou. Italianul continuă războiul cu elveţienii şi face declaraţii incendiare: "Aici domnesc nedreptatea şi corupţia"
Comentarii

Mario Balotelli, legitimat la FC Sion, a comparat Liga Elveţiană de Fotbal (SFL) cu "mafia, în care ar domni corupţia, nedreptatea şi incapacitatea", informează ziarul Le Matin.

Mario Balotelli, care ar fi putut fi eliminat de arbitrul meciului FC Basel - FC Sion după ce le-a adresat un gest obscen fanilor echipei gazdă, şi-a exprimat nemulţumirea pe contul său de Instagram.

"Jucătorii ca mine nu sunt mândri să fie într-un campionat unde domnesc nedreptatea, corupţia şi incapacitatea. Fotbalul este o muncă şi toţi trebuie s-o luăm în serios, inclusiv arbitrii. Nu voi continua să-mi risc sănătatea pe teren fără să fiu protejat de faulturile adversarilor şi de agresiunile suporterilor", a scris, printre altele, atacantul care a jucat la echipe ca Inter Milano, Manchester Ciy, AC Milan şi Liverpool.

Comisia de disciplină a Ligii Elveţiene de Ffotbal l-a suspendat provizoriu un meci pe Balotelli pentru gestul obscen din timpul întâlnirii cu Basel. SFL a anunţat de asemenea că va analiza postările sale de pe reţelele de socializare.

Considerat în urmă cu câţiva ani un mare atacant, "copilul teribil al fotbalului italian" a cunoscut un declin neaşteptat. Ajuns la 32 de ani, Balotelli a semnat în acest sezon cu Sion, după despărţirea de echipa turcă Adana Demirspor.

Afla mai multe despre: balotelli 

viewscnt
Articole similare