You are here:

Băluţă a marcat şi a vorbit despre criticile lui Becali. Atacantul a fost sincer: "Dacă sunt supărat, sunt supărat pe mine"

Băluţă a marcat şi a vorbit despre criticile lui Becali. Atacantul a fost sincer: "Dacă sunt supărat, sunt supărat pe mine"

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat meciul cu UTA, graţie golurilor marcate de Ngezana şi Băluţă, şi a urcat pe locul 9 în Superliga. Imediat după meci, Băluţă a vorbit şi despre criticile venite de la începutul sezonului din partea patronului Gigi Becali.

"A fost un meci destul de greu, pe un teren dificil. Nu a fost uşor pentru noi, nici măcar nu ne-am antrenat aici. Pentru mine a fost uşor să mă adaptez, am centrul de greutate jos şi mă mişc mai repede, deci nu mi-a pus probleme terenul.

Mă bucur din suflet că am reuşit să înscriu, să-mi ajut echipa. Este foarte important că am reuşit să câştigăm şi să urcăm în clasament.

Nu am vrut să execut aşa penalty-ul, m-am sucit în timp ce am executat. Am bătut slab, ăsta este adevărul. Nu sunt un executant de penalty-uri. Până la urmă, Dumnezeu ne-a ajutat, am reuşit să înscriu apoi şi apoi am obţinut cele 3 puncte.

Dacă sunt supărat, sunt pe mine, nu voi fi pe ce s-a auzit, că nu am avut evoluţiile pe care le aşteptau cei din jur. Pe mine mă ambiţionează asta, de acum înainte sunt sigur că mă voi pune pe picioare.

Am avut un blocaj, dar ăsta este fotbalul. Mă bucur că am şansa în continuare de a mă revanşa. Cei de aici au încredere în mine, mă apreciază foarte mult, chiar dacă uneori m-au criticat. Pe mine m-a ambiţionat lucrul ăsta.

Până la urmă am jucat toate meciurile, am fost titular, nu am de ce să mă plâng, nu o să caut scuze. Trebuie să ţin capul sus, la FCSB nu e uşor să joci bine. E o presiune imensă, s-a resimţit din prima zi în care am fost aici" , a spus Alexandru Băluţă.

FCSB - UTA 2-0

FCSB a învins-o pe UTA cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, în etapa a 8-a Superligii.

FCSB a obţinut doar a doua sa victorie în acest campionat.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de sud-africanul Siyabonga Ngezana (16), cu o lovitură de cap, după o lovitură liberă executată de Octavian Popescu, şi de Alexandru Băluţă (87), după o pasă oferită de Daniel Popa.

FCSB a ratat un penalty (58), şutul lui Alexandru Băluţă fiind apărat de portarul Robert Popa. Lovitura de pedeapsă a fost acordată pentru un henţ comis de Ibrahima Conte la şutul lui William Baeten.

FCSB a mai avut ocazii bune de gol prin Băluţă (71), al cărui lob a fost agăţat de portarul Robert Popa, şi Malcom Edjouma (79), care a reluat din voleu, dar mingea a fost blocată de Ravy Tsouka.

UTA a ratat şanse mari de gol prin Jordan Kadiri (2) şi Alexandru Cîmpanu (54), din poziţii ideale. Şutul lui Raoul Cristea (90+4), din marginea careului, a fost apărat de Ştefan Târnovanu.

FCSB venea după două înfrângeri consecutive în Superligă.

UTA are două egaluri şi două înfrângeri în ultimele patru etape.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare