Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Băluţă, cu gândul la despărţire. Fostul jucător al Craiovei aşteaptă o ofertă din Spania: ”Nu voi rămâne acolo”

Băluţă, cu gândul la despărţire. Fostul jucător al Craiovei aşteaptă o ofertă din Spania: ”Nu voi rămâne acolo”

Fotbal

Comentarii

Prezent la Cupa ”Ilie Balaci”, Alex Băluţă a vorbit despre viitoarul său la Sparta Praga. Fostul fotbalist al Universităţii Craiova speră să aibă evoluţii bune ca din Cehia spre Spania.

Băluţă visează să ajungă la o echipă din Spania. 

”Dacă vor veni oferte (n.r. - va pleca), dacă nu, voi rămâne acolo, voi munci şi sunt sigur că ei mă vor aprecia mai mult şi îmi vor da şanse mai mari.

Am câştigat foarte mult mental şi ca şi experienţă, la ceea ce am văzut acolo, mai ales în Europa League, nivelul de acolo, mentalitatea lor şi sunt sigur că anul acesta va fi mult mai bine. Şi ei mă vor iubi şi chiar m-au iubit foarte mult. M-au preciat tot timpul”, a spus Alex Băluţă.

Băluţă are un susţinător important în ceea ce priveşte drumul său spre fotbalul mare. Gică Craioveanu îl monitorizează atent pe fostul jucător al Craiovei. ”Îmi vrea binele, se roagă pentru mine să fiu cât mai bine şi îşi doreşte să ajung în Spania. Aşa cum şi eu îmi doresc la fel. Sper să fi pus o vorbă bună în vara asta. Nu se ştie niciodată. Mi-aş dori din tot sufletul să ajung în Spania”.

Transferat în vara trecută de la Craiova la Slavia Praga în schimbul a trei milioane de euro, Alexandru Băluţă a avut un prim sezon de acomodare. Mijlocaşul a evoluat în 32 de partide şi a marcat patru goluri pentru campioana Cehiei.

Deşi speră la un transfer în fotbalul mare, prestaţiile lui Băluţă nu l-au convins pe Cosmin Contra să-l convoace pentru ”dubla” cu Norvegia şi Malta.

Afla mai multe despre: balutasparta praga 

viewscnt
Articole similare