Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Băluţă, după golul marcat cu Rapid: "Ne deranjează acest egal"

Băluţă, după golul marcat cu Rapid: "Ne deranjează acest egal"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat cu Rapid, scor 2-2. Revenit după accidentare, Alexandru Băluţă a marcat golul al doilea al liderului din Superligă.

"Am reuşit să facem egal, era şi păcat să pierdem acest meci în faţa suporterilor care au venit să ne susţină, cred că puteam să şi câştigăm, am avut mai multe ocazii ca ei. Aşa sunt derby-urile, dar e bine, mă bucur că am revenit cu acel plus de care colegii mei aveau nevoie.

Ne deranjează acest egal, ne simţeam datori în faţa Rapidului, dar şi cei de la Rapid au făcut un meci bun, mereu le iese împotriva noastră. E bine că suntem pe primul loc, asta e cel mai important.

Avem ceva de învăţat din acest meci, am arătat ca o campioană. Nu suntem matematic campioni, mai avem meciuri grele pe care le vom trata cu seriozitate" , a spus Alexandru Băluţă.

FCSB - Rapid 2-2

FCSB a încheiat la egalitate, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Pe Arena Naţională, în faţa a peste 45.000 de spectatori, gazdele au început cu un gol al lui Florinel Coman, anulat pentru offside în minutul 3. FCSB a deschis, totuşi, scorul, prin Darius Olaru, în minutul 10. Rapid a revenit incredibil şi a preluat conducerea în doar patru minute.

Mai întâi a egalat Krasniqi (min. 12), apoi Albion Rrahmani a înscris şi el (min. 16), iar giuleştenii conduceau cu 2-1. În minutul 21, a marcat şi Hasani pentru Rapid, însă golul a fost anulat pentru offside la Rrahmani.

Jucătorii lui Charalambous au ratat incredibil în minutul 39, prin Miculescu, care a lovit prost balonul cu capul, din careul mic, trimiţând peste poartă. La pauză, Charalambous l-a aruncat în luptă şi pe Alexandru Băluţă, iar acesta a egalat în minutul 57, din pasa lui Radunovic.

Meciul s-a încheiat, în cele din urmă, la egalitate, scor 2-2.

În clasament, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Chiricheş (Dawa 42), Radunovic – Lixandru (Alhassan 77), Ad. Şut, Olaru - Oct. Popescu (Radaslavescu 77), Miculescu (Al. Băluţă 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous
  • RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada (Emmers 51), Oaidă, Hasani (Burmaz 71) – E. Krasniqi, A. Rrahmani, Petrila (Funsho Bamgboye 71). ANTRENOR: Bogdan Lobonţ

Afla mai multe despre: baluta 

viewscnt
Articole similare