Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bancu, bucuros după victoria Craiovei cu CFR: "Era ca o finală. Suntem o echipă mare, am primit gol şi nu am cedat!"

Bancu, bucuros după victoria Craiovei cu CFR: "Era ca o finală. Suntem o echipă mare, am primit gol şi nu am cedat!"
Comentarii

Nicuşor Bancu (28 de ani), căpitanul Craiovei, a reacţionat la finalul meciului câştigat de U Craiova, scor 2-1 în Gruia, contra campioanei CFR Cluj. Bancu a subliniat importanţa victoriei obţinute de olteni şi a spus că el şi colegii săi formează o echipă mare deoarece au primit gol, dar nu au cedat şi au marcat golul victoriei.

Nicuşor Bancu: "Era ca o finală. Suntem o echipă mare, am primit gol şi nu am cedat!"

U Craiova a învins pe CFR Cluj cu 2-1, în Gruia, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1, iar Bancu a luat cuvântul la flash-interviuri. "Era foarte important să câştigăm, era ca o finală pentru noi acest meci, dacă nu câştigam cred că puteam să ne luăm adio de la şansa de a câştiga campionatul. Acum suntem în cărţi, dacă vom câştiga toate meciurile avem şanse mari să ne atingem obiectivul. Ne-am adunat, am vb cu toţii, trebuia să avem o altă atitudine pentru că la Botoşani o primă repriză foarte slabă.

Azi trebuia să jucăm foarte bine de la început până la final pentru că cu CFR dacă ai lăsat garda jos, te taxează imediat. Se pare că suntem o echipă mare şi deşi am primit gol, nu am căzut. Din contră, ne-am ridicat şi am reuşit să batem. Cu CFR e greu să te impui din primul minut până în ultimul Până la urmă am făcut un meci foarte bun, victoria e importantă, jocul se uită şi rămân punctele.  

Suntem obligaţi să câştigăm aproape toate meciurile fără a ne mai gândi ce fac adversarii Dacă jucăm aşa şi vom trata meciurile serios cu aceeaşi atitudine cu siguranţă şi victoria va veni"
, a spus Nicuşor Bancu.

CFR Cluj - U Craiova 1-2, în play-off-ul Ligii 1

CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Au marcat: Sigurjonsson ’54 / Ivan ’27, Tudorie ‘88

0-1: Ivan a înscris profitând de faptul că portarul gazdelor a respins în faţă mingea la o lovitură cu capul a oaspeţilor venită după un corner.

1-1: Sigurjonsson a înscris cu un şut din aproximativ opt metri.

1-2: Tudorie a stabilit scorul final cu o lovitură cu capul.

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Joca (Chipciu ‘5), Soares (Hoban ’89), Sigurjonsson (Păun ’69) – Deac, Rondon (Debeljuh ’46), Gîdea (Costache ’46). Antrenor: Edward Iordănescu

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Cîmpanu ’68), Constantin, Acka, Bancu – Mateiu, Nistor – Mitran (Camara ‘4, Vătăjelu ‘68), Cicâldău, Ivan (Căpăţână ’64) – Mamut (Tudorie ’64). Antrenor: Marinos Ouzounidis

Cartonaşe galbene: Soares ‘4 / Cicâldău ’76, Constantin ’83, Tudorie ‘89

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Vasile Marinescu, Sebastian Eugen Gheorghe - Florin Mihai Marcu

Observator: Corneliu Fecioru

Afla mai multe despre: nicusor bancuu craiovavictorieliga 1 

viewscnt
Articole similare