Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă a fost la derby-ul FCSB - U Craiova 0-2 şi e sigur: "Titlul s-a dus! Nicio şansă"

Bănel Nicoliţă a fost la derby-ul FCSB - U Craiova 0-2 şi e sigur: "Titlul s-a dus! Nicio şansă"

FCSB

Comentarii

Prezent pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - U Craiova 0-2, Bănel Nicoliţă (37 de ani) a tras o concluzie tristă pentru roş-albaştri, după meci. Nicoliţă crede că FCSB a pierdut orice şansă de a mai câştiga titlul în Liga 1 după înfrângerea suferită în faţa oltenilor lui Laurenţiu Reghecampf.

Bănel Nicoliţă a fost derby-ul FCSB - U Craiova 0-2 şi e sigur: "Titlul s-a dus! Nicio şansă"

FCSB a fost învinsă cu 2-0 de U Craiova, pe Arena Naţională, în derby-ul etapei a 3-a din play-off-ul Ligii 1. Partida a avut spectatori de lux, printre care şi fostul fotbalist al roş-albaştrilor, Bănel Nicoliţă, care a văzut partida de la tribuna oficială.

La plecarea de la meci, Bănel Nicoliţă a tras o conclzuie tristă pentru roş-albaştri. Fostul mijlocaş dreapta a spus că "titlul s-a dus" pentru FCSB şi că echipa lui Gigi Becali nu mai are nicio şansă să o ajungă pe CFR Cluj în acest sezon. "Foarte dezamăgit, dar asta e. Nu ştiu dacă a fost fault la primul gol. Dacă înscriau atunci, situaţia era alta. Îmi pare rău, titlul s-a dus. E clar că nu mai au nicio şansă cei de la FCSB", a spus Bănel Nicoliţă.

Bănel le-a transmis un mesaj şi jucătorilor lui Toni Petrea. Vrea mai multă ambiţie din partea lor, mai ales când au suporterii în spate, pe Arena Naţională: "Mi-aş fi dorit mai multă ambiţie, mai multă dăruire, pentru că aceşti suporteri merită din plin acest lucru", a mai declarat Bănel Nicoliţă.

Bănel Nicoliţă este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria recentă a FCSB. Cu el în teren, echipa lui Gigi Becali a câştigat două titluri de campioană, o Cupă a României şi o Supercupă a României. Mai mult, a participat în grupele Ligii Campionilor şi a ajuns până în semifinalele Europa League, în 2006.

  • 35 de goluri şi 42 de pase de gol a strâns Bănel Nicoliţă pentru FCSB, în 263 de partide oficiale

Afla mai multe despre: banel nicolitafcsbgigi becalititluliga 1 

viewscnt
Articole similare