Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea! Unde este fostul fotbalist de la FCSB şi ce spune despre plecarea din ţară: ”Vreau să ştie toată lumea asta”

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea! Unde este fostul fotbalist de la FCSB şi ce spune despre plecarea din ţară: ”Vreau să ştie toată lumea asta”

Fotbal intern

Comentarii

După speculaţiile din ultimele zile cum că ar fi plecat din ţară din pricina problemelor financiare, Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea.

Bănel Nicoliţă a plecat din România în urmă cu câteva zile, speculându-se că ar fi făcut-o din pricina unor probleme financiare grave.

Ajuns la 36 de ani, Bănel Nicoliţă a petrecut ultimii trei ani la CS Făurei, club în care a investit serios, dar pe care l-a reprezentat şi pe gazon.

Aflată pe poziţia a noua din 10 în seria a doua a Ligii 3, formaţia din Făurei nu trece prin cele mai bune momente, pierzând ultimele cinci meciuri consecutiv.

Până acum, mai multe persoane din viaţa lui Bănel Nicoliţă au discutat despre situaţia fostului fotbalist. Fosta soţie a afirmat că nu ştie nimic de el, iar primarul de la Făurei la fel.

În schimb, fratele fostului fotbalist a afirmat că acesta este bine mersi, în SUA, unde ar antrena o grupă de copii, deşi au apărut şi informaţii că acesta ar lucra în construcţii în America.

Pentru prima oară după apariţia veştilor că a părăsit ţara, Bănel Nicoliţă a vorbit despre situaţia sa, dar nu a vrut să ofere prea multe detalii.

Fostul jucător al FCSB-ului a afrimat că este plecat într-adevăr din ţară, dar că informaţiile cu provire la datoriile sale ar fi eronate.

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea!

Într-adevăr, sunt plecat din ţară, dar am văzut ce aţi scris şi ce a apărut apoi în toate ziarele. Nu vreau să mai fiu subiect de discuţie în presă, iar aceasta este ultima mea declaraţie!

Vreau să ştie toată lumea că eu sunt bine, familia mea e bine şi nu am probleme, nici datorii… Şi de asemenea vreau să se ştie că nu am nevoie de nimic de la nimeni.

Mă descurc singur, nu am nevoie de ajutor de la nimeni! Sunt bine, sănătos şi doar asta contează!”, a declarat Bănel Nicoliţă, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: bănel nicoliţă 

viewscnt
Articole similare