Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Banii pe masă! Petrolul, ofertă concretă din zona arabă! Negocieri pentru transfer | EXCLUSIV

Banii pe masă! Petrolul, ofertă concretă din zona arabă! Negocieri pentru transfer | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti rămâne fără unul dintre cei mai importanţi jucători din actualul sezon.

Christian Irobiso, unul dintre fotbaliştii importanţi ai Petrolului, echipa revelaţie a inceputului de campionat, are bagajele făcute.

Din informaţiile Orange Sport, fotbalistul are o ofertă importantă din zona arabă şi va semna zilele următoare, motiv pentru care Florin Pârvu l-a scos din lot pentru meciul cu Dinamo. 

Sursa Orange Sport a dezvăluit că cei de la Petrolul vor încasa în schimbul fotbalistul suma de 200.000 de euro. 

Atacantul nigerian, în vârstă de 30 de ani, a reuşit să înscrie 3 goluri în cele 4 partide jucate.

Petrolul este pe val în acest start de sezon

Forma pe care o traversează Petrolul în startul sezonului, deşi a început mai greu, cu egaluri în primele etape, l-a făcut pe Mihai Stoica să laude jocul echipei, dar şi pe antrenorul Florin Pîrvu, după ultimele rezultate obţinute.

Mihai Stoica e de părere că dacă nu existau egalurile cu U Cluj şi FC Botoşani, Petrolul era în lupta pentru titlu şi poate fi o candidată-surpriză pe termen lung, dacă menţine ritmul bun pe care îl arată în acest start de stagiune în Superliga României.

"Erau la titlu dacă nu ratau penalty-uri. Cam de la venirea lui Pîrvu a început să joace! Se pare că e win-win plecarea lui Budescu, el face spectacol la Farul", a spus Mihai Stoica, în direct la Sport Report, vineri, după Petrolul - FCU Craiova 1948 4-3.

Petrolul Ploieşti a acumulat 11 puncte în şase etape scurse din noul sezon de Superligă şi are trei victorii la rând, pe locul 3 în clasament.

Afla mai multe despre: petrolul ploieştiirobisosuperligătransferzona arabă 

viewscnt
Articole similare