Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barca îl vrea pe coechipierul lui Messi din naţionala Argentinei. Jucătorul este dorit şi în Premier League

Barca îl vrea pe coechipierul lui Messi din naţionala Argentinei. Jucătorul este dorit şi în Premier League

FC Barcelona

Comentarii

Cristian Romero ar fi ultimul nume de fundaş intrat pe lista Barcelonei.

Spaniolii anunţă interesul grupării catalane pentru Cristian Romero, fundaşul Atalantei, fotbalist cotat la 35 de milioane de euro.

Prospăt câştigător al Copei America şi considerat viitorul lider al defensivei argentiniene, Cristian Romero a fost declarat cel mai bun fundaş străin din Serie A în stagiunea trecută.

A bifat primele selecţii în naţionala Argentinei în 2021, iar pe 8 iunie a marcat şi primul gol într-un meci contra Columbiei. Argentinianul a fost adus în Europa de GEnoa şi transferat de Juventus Torino, club pentru care nu a apucat încă să joace vreun meci oficial. La Atalanta în schimb, a fost titular de drept anul trecut şi a marcat şi două goluri.

Spaniolii scriu că şi Tottenham, dar şi Chelsea ar fi interesate de Cristian Romero, fotbalist însă care şi-ar dori să evolueze lângă Lionel Messi la FC Barcelona. Pentru catalani, tranzacţia nu ar fi deloc una uşoară. Ar trebui să obţină bani din vânzările lui Samul Umtiti şi Clement Lenglet pentru a-l putea aduce pe Romero să joace lângă Eric Garcia şi Pique.

Afla mai multe despre: cristian romero 

viewscnt
Articole similare