Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barca, încă o lovitură pe modelul Christensen. Ce jucător vrea să ia gratis de la Chelsea

Barca, încă o lovitură pe modelul Christensen. Ce jucător vrea să ia gratis de la Chelsea

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona pregăteşte o nouă lovitură pentru Chelsea, pe piaţa transferurilor. După ce l-a luat gratis pe Andreas Christensen (26 de ani), catalanii mai vor să ia gratis un jucător al "albaştrilor".

Începând din ianurie 2022, Barcelona a făcut mai multe transferuri gratis, printre care Depay, Eric Garcia, Aguero, Kessie sau Christensen. Ultim, fundaşul danez, a venit gratis de la Chelsea, iar Barcelona plănuieşte să obţină gratis semnătura încă unui jucător de la Chelsea.

Barca, încă o lovitură pe modeul Christensen. Ce jucător vrea să ia gratis de la Chelsea

De când a început să aibă probleme financiare grave, Barcelona s-a specializat în transferuri gratis. Jucători precum Eric Garcia, Memphis Depay, Sergio Aguero, Andreas Christesen sau Franck Kessie au sosit gratis pe Camp Nou, după ce contractele cu fostele echipe le-au expirat.

The Sun anunţă că Barcelona se pregăteşte încă de pe acum pentru încă un transfer de acest gen. Potrivit sursei citate, Barcelona monitorizează atent situaţia contractuală a lui Jorginho, mijlocaşul brazilian de la Chelsea. Contractul lui Jorginho cu Chelsea expiră în vara lui 203.

Barcelona vrea să obţină semnătura lui Jorginho în ianuarie 2023, cu şase luni înainte de a-i expira contractul, când e liber să semneze sau să negocieze cu orice club doreşte. Astfel, în ianuarie 2023, Jorginho poate deveni jucătorul Barcelonei dacă îşi dă acordul să semneze, în funcţie de oferta trupei blaugrana.

Ar fi încă o lovitură importantă dată de Barcelona lui Chelsea, după ce l-au luat pe Christesen şi, în vară, i-au convins mai repede pe Kounde sau Raphinha.

Jorginho se află la Chelsea din 2018 şi, de atunci, a strâns 196 de meciuri pentru "Albaştrii", pentru care a marcat de 27 de ori şi a livrat nouă pase de gol. A câştigat, cu Chelsea, Liga Campionilor, Supercupa Europei, Mondialul Cluburilor, dar şi Europa League, printre altele.

Afla mai multe despre: barcelonajorginhotransfercontract 

viewscnt
Articole similare