Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a convins un fotbalist de la Bayern! Îi lasă pe bavarezi pentru a semna pe Camp Nou

Barcelona a convins un fotbalist de la Bayern! Îi lasă pe bavarezi pentru a semna pe Camp Nougalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Niklas Sule (26 de ani), fundaşul lui Bayern Munchen, e interesat de transferul la FC Barcelona după ce catalanii au luat legătura cu anturajul său. Apărătorul e mare fan al formaţiei de pe Camp Nou, presa din Spania publicând zilele trecute o poză cu Niklas Sule în tricoul Barcelonei la finala UCL din 2015, Barcelona - Juventus 3-1 de la Berlin.

Barcelona a convins un fotbalist de la Bayern! Îi lasă pe bavarezi pentru a semna pe Camp Nou

Bayern era în negocieri cu Niklas Sule pentru prelungirea contractului scadent în vară, dar Barcelona pare că a reuşit să-l deturneze. Julian Nagelsmann discutase deja cu Sule, care voia să rămână la Bayern, până când a aflat de interesul dinspre Camp Nou. Niklas Sule e fan Barcelona, fiind prezent la finala Ligii Campionilor din 2015, Barcelona - Juventus 3-1 de la Berlin, în tricoul catalanilor.

Barcelona caută un fundaş central cu cu care să-şi rezolve "bubele" din defensiva extrem de uşor penetrabilă în acest sezon. Niklas Sule e polivalent şi, chiar dacă e jucător de picior drept, poate juca atât ca fundaş central în partea dreaptă, dar şi în partea stângă.

Niklas Sule a fost unul dintre jucătorii importanţi ai lui Bayern în acest sezon. A strâns 24 de partide şi a livrat o pasă de gol, în 1.652 de minute strânse pe teren.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Niklas Sule în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: niklas sulebarcelonabayerntransfer 

viewscnt
Articole similare