Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a început procesul de naturalizare a fotbalistului de mare viitor! Catalanii au mare încredere în potenţialul său

Barcelona a început procesul de naturalizare a fotbalistului de mare viitor! Catalanii au mare încredere în potenţialul său

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să obţină cetăţenia spaniolă pentru Ronald Araujo (21 de ani), unul dintre cele mai promiţătoare talente din La Masia. Catalanii cred foarte tare în potenţialul fundaşului din Uruguay şi au de gând să se bazeze din ce în ce mai mult pe serviciile sale. Araujo a fost promovat în lotul echipei mari în sezonul trecut.

Şefii catalani vor începe procesul de naturalizare a lui Ronald Araujo, un fundaş central din Uruguay care a crescut la celebra academie a catalanilor, La Masia. Sport scrie că Araujo va aplica pentru paşaportul spaniol, iar astfel va elibera un loc de fotbalist extracomunitar în lot. Araujo mai are puţin şi face trei ani de când se află la Barcelona, astfel că e eligibil pentru cetăţenie.

În birourile de pe Camp Nou, Ronald Araujo e perceput drept un fundaş central de mare viitor, care să asigure postul pentru mulţi ani de acum înainte. Ronaldo Araujo a fost transferat în vara lui 2017 de la Boston River, din Uruguay.

Cum Gerard Pique îmbătâneşte, ajungând deja la 33 de ani, Barcelona îl percepe pe Ronald Araujo ca având un rol esenţial în viitor la clubul de pe Camp Nou.



Fundaşul de 1,91 înălţime a jucat doar 14 minutue într-un meci la echipa mare a Barcelonei în acest sezon, în partida cu FC Sevilla din 6 octombrie 2018. A fost de ajuns pentru ca Araujo să vadă un cartonaş roşu, în minutul 87, pentru un fault dur.

Afla mai multe despre: ronald araujocetatenienaturalizare 

viewscnt
Articole similare