Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona a rupt tăcerea despre transferul lui Neymar. De ce a picat mutarea şi gestul făcut de Leo Messi

Barcelona a rupt tăcerea despre transferul lui Neymar. De ce a picat mutarea şi gestul făcut de Leo Messi

FC Barcelona

Comentarii

Invitat într-o emisiune TV din Spania, Josep Maria Bartomeu (56 de ani), preşedintele celor de la FC Barcelona a vorbit, în premieră, despre culisele transferului brazilianului Neymar de la Paris Saint-Germain.

Conducătorilor catalanilor a dezvăluit de ce Neymar nu a revenit în vară pe Camp Nou: "Barca nu a oferit niciodată jucători celor de la PSG, francezii au cerut. Am decis să nu mai continuăm negocierile cu PSG pentru că nu ajungeam la un punct comun. Nu avem în plan să îl transferăm pe Neymar în ianuarie", a declarat preşedintele clubului, potrivit El Chiringuito. 

Bartomeu a comentat şi zvonul conform căruia Lionel Messi a fost cel care le-a cerut şefilor să îl readucă pe Neymar: "Messi nu mi-a zis să îl transferă pe Neymar. Este un mit".

NEYMAR LA BARCELONA ŞI REAL MADRID 

Negocierile cu FC Barcelona pentru o revenire a jucătorului nu s-au materializat, astfel că Neymar şi-a anunţat apropiaţii să pună capăt discuţiilor. El era pregătit să dea chiar şi 20 de milioane de euro pentru a pleca, însă în cele din urmă i-a informat pe oficialii de la PSG că a decis să rămână. Totodată, toată vara brazilianul a fost curtat şi de Real Madrid, însă Zidane a fost cel care nu l-a dorit, în mod special, pe Neymar. 

În urmă cu doi ani, Neymar a plecat de la FC Barcelona la PSG, atunci suma plătită fiind de 222 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: bartomeuneymarbarcelona 

viewscnt
Articole similare