Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, all-in pentru un fundaş central! Trimite doi jucători la schimb

Barcelona, all-in pentru un fundaş central! Trimite doi jucători la schimb

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (41 de ani), împreună cu stafful tehnic şi administrativ, au identificat fundaşul central pentru care Barcelona e all-in în perioada de mercato. Jules Kounde (23 de ani), apărătorul Sevillei, a este prioritate zero pentru catalani!

Xavi a găsit fundaşul central perfect pentru Barcelona, care să rezolve problemele din apărare ale catalanilor.

Barcelona, all-in pentru un fundaş central! Trimite doi jucători la schimb

Deşi are o clauză de reziliere foarte mare, 70 de milioane de euro, iar Barcelona are probleme cu banii, catalanii au pus ochii pe Jules Kounde. Fundaşul din naţionala Franţei este dorit pe Camp Nou, iar în birourile blaugrana se lucrează la cea mai bună formulă de transfer prin care poate fi adus.

Kounde este pe placul lui Xavi, fiind un fundaş tehnic şi rapid, de viitor, iar Barcelona va încerca să facă totul pentru a-l transfera. Potrivit jurnalistului Roger Torello, Barcelona vrea să includă doi jucători într-o tranzacţie prin care să-l aducă pe Jules Kounde pe Camp Nou.

Clement Lenglet (26 de ani), fost fundaş central la Sevilla - pe care Barcelona l-a cumpărat în 2018, şi Sergino Dest (21 de ani) sunt jucătorii pe care catalanii vor să-i trimită pe "Ramon Sanchez Pizjuan" în schimbul lui Jules Kounde. Oficialii clubului andaluz ar fi de acord cu un schimb de jucători, dar rămâne de văzut dacă Dest şi Lenglet sunt pe placul lor.

Chelsea, la rândul său, este o mare admiratoare a lui Jules Kounde, cu care vrea să-l înlocuiască pe Antonio Rudiger, plecat gratis la Real Madrid.

Jules Kounde a jucat 43 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon cu FC Sevilla, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol, şi are o cotă de piaţă de 60 de milioane de euro, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: jules koundetransferbarcelonasevillanegocieri 

viewscnt
Articole similare