Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona ar putea să elimine numărul 10 din respect pentru Maradona. Messi ar putea rămâne fără numărul care îl consacrează

Barcelona ar putea să elimine numărul 10 din respect pentru Maradona. Messi ar putea rămâne fără numărul care îl consacrează

FC Barcelona

Comentarii

Fiul cel mare al lui Maradona a spus că toate echipele unde tatăl său a jucat, ar trebui în semn de respect să elimine numărul 10, chiar şi la Barcelona.

Într-un scurt interviu oferit de Diego Maradona Junior pentru Marca, acesta a menţionat că este de acord cu omagiul propus de Andre Villas-Boas, ca echipele să elimine numărul 10, din respect pentru tatăl său.

Maradona Jr. crede că şi Barcelona ar trebui să elimine numărul 10

Fiul cel mare al lui Maradona a fost întrebat despre varianta în care tricoul cu numărul 10 va fi eliminat de la cluburi şi de la echipa naţională a Argentinei. Maradona Jr. a vorbit şi despre gestul făcut de Messi, după ultimul său gol.

"Cred că toate echipele la care a jucat ar trebui să facă asta, inclusiv Barcelona. Nu am nicio îndoială. Gestul lui Messi m-a impresionat foarte mult. Au fost zile foarte emoţionante pentru mine. Omagiul lui Messi a fost special, foarte frumos. M-a făcut să plâng. Şi cel de la Napoli, şi ce s-a întâmpla la Boca, unde a fost Dalma. Au fost multe momente emoţionante", a spus Diego Sinagra, potrivit Mundo Deportivo.

În cariera sa, Diego Maradona a evoluat la Argentinos Juniors, Boca Juniors, FC Barcelona, Napoli, Sevilla şi Newell's Old Boys. Formaţia italiană a retras tricoul cu numărul 10 în anul 2000.

Afla mai multe despre: lionel messi maradona barcelona 

viewscnt
Articole similare