Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona are "planul B", dacă transferul lui Lautaro Martinez nu se face. Un atacant de top din Premier League stă la pândă să vină pe Camp Nou

Barcelona are "planul B", dacă transferul lui Lautaro Martinez nu se face. Un atacant de top din Premier League stă la pândă să vină pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona are o variantă de rezervă în cazul în care nu reuşeşte să-l transfere pe Lautaro Martinez (22 de ani) de la Inter. Catalanii sunt interesaţi de aducerea lui Pierre-Emerick Aubameyang (30 de ani), atacantul lui Arsenal, despre care s-a mai discutat că ar fi pe lista fotbaliştilor doriţi de echipa de pe Camp Nou.

În continuare, transferul lui Lautaro Martinez de la Inter e o prioritate pentru FC Barcelona, însă, în cazul în care nu vor bate palma cu "nerazzurrii", catalanii au şi o variantă de rezervă, în persoana lui Aubameyang. "Aubameyang aşteaptă!", scrie Sport, ziarul de casă al grupării blaugrana.

Contractul dintre Pierre-Emerick Aumabeyang şi Arsenal expiră în vara lui 2021. Barcelona l-a dorit pe Aubameyang şi în ianuarie 2020. Atunci, atacantul gabonez şi-a dat acordul să vină pe Camp Nou, însă Arsenal nu l-a lăsat să plece. "Tunarii" ar putea fi nevoiţi să-l vândă pe Aubameyang în această vară, când se va deschide perioada de transferuri, pentru a nu-l pierde gratis în iunie 2021.

Acord total între Barcelona şi Lautaro Martinez!

Deşi Inter şi Barcelona nu s-au înţeles în privinţa transferului, Lautaro Martinez şi-a negociat deja contractul cu FC Barcelona. Atacantul va semna pe cinci sezoane cu catalanii şi va încasa un salariu anual de 12 milioane de euro pe an. "Lautaro Martinez şi-a dat Ok-ul pentru a îmbrăca tricoul balugrana şi aşteaptă ca şefii celor două cluburi să bată palma!", scrie Sport, care citează presa din Italia.

Barcelona oferă 60 de milioane de euro plus doi jucători la schimb pentru transferul lui Lautaro Martinez de la Inter, însă "nerazzurrii" au anunţat că orice club doreşte să-l transfere pe argentinian trebuie să achite clauza de reziliere a contractului său, adică 111 milioane de euro. Clauza e valabilă doar până pe 15 iulie.

Afla mai multe despre: aubameyangfc barcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare