Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, ce lovitură! L-au convins să semneze: "Acord total"

Barcelona, ce lovitură! L-au convins să semneze: "Acord total"

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Araujo (23 de ani) îşi va prelungi contractul cu Barcelona. Şefii de pe Camp Nou au avut, marţi, o întâlnire cu agenţii fundaşului uruguayan, iar acordul pentru prelungire e total.

Barcelona, ce lovitură! L-au convins să semneze: "Acord total"

Prelungirea contractului lui Ronald Araujo era una dintre priorităţile şefilor Barcelonei pentru actuala stagiune. Marţi, Mateu Alemany, directorul sportiv al Barcelonei, a luat masa cu agenţii lui Ronald Araujo şi, potrivit presei din Spania, părţile au ajuns la un acord total pentru prelungirea contractului.

Jurnalistul Gerard Romero a obţinut o declaraţie de la unul dintre agenţii lui Araujo Flavio Perchman, după întâlnirea cu clubul: "Înţelegerea pentru prelungirea contractului e foarte aproape. Există senzaţii bune, lipsesc doar ultimele detalii. Araujo vrea să rămână la Barcelona, sunte foarte aproape de prelungire. E o chestiune de zile", a declarat Perchman.

Presa din Spania anunţă că Barcelona şi Ronald Araujo s-au înţeles, iar acordul este total pentru prelungirea contractului. Anunţul oficial ar putea fi făcut în următoarele zile.

În acest sezon, Araujo a jucat în 34 de meciuri oficiale pentru Barcelona şi a marcat 4 goluri, iar Xavi i-a dat mereu încredere. În plus, antrenorul Barcelonei îl consideră pe Araujo un pilon central în noul său proiect.

Araujo joacă la Barcelona din august 2018, iar la prima echipă a fost promovat în octombrie 2020.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ronald Araujo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ronald araujoacordcontractbarcelona 

viewscnt
Articole similare