Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona deplânge moartea primului său socio. Manuel Manos Gonzalbo avea 101 ani

Barcelona deplânge moartea primului său socio. Manuel Manos Gonzalbo avea 101 ani

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a anunţat, marţi, că primul său socio, Manuel Manos Gonzalbo, a încetat din viaţă, la vârsta de 101 ani.

Manuel Manos Gonzalbo avea 101 ani

“Ne pare rău să anunţăm moartea lui Manuel Manos Gonzalbo, deţinătorul numărului 1 de membru al FC Barcelona, la vârsta de 101 ani. El era membru al clubului din 5 septembrie 1932. Condoleanţe familiei şi prietenilor. Odihnească-se în pace”, este mesajul postat de club în social media.

"Trădare" pe axa Barcelona - Real Madrid. Laporta l-a "scăpat", Florentino Perez vrea să profite

Real Madrid se gândeşte la un fost jucător al Barcelonei pentru postul de atacant, în viitor. Iker Bravo (17 ani), crescut în La Masia, se află pe lista de transferuri formaţiei blanco.

Cu mai mulţi tineri de viitor în lot, precum Vinicius, Camavinga, Thouameni sau Rodrygo, Real Madrid îşi doreşte să transfere încă un "wonderkid".

Iker Bravo, un atacant de 17 ani de la Bayer Leverkusen, crescut în La Masia, face spectacol la echipa mare a nemţilor şi a atras atenţia celor de la Real Madrid, după ce Barcelona l-a "scăpat". Potrivit site-ului fichajes.net, Real Madrid îl vrea pe Iker Bravo pentru viitor, iar dacă-l transferă l-ar putea lăsa la Leverkusen încă pentru câţiva ani pentru a se dezvolta aşa cum trebuie.

La juniorii lui Leverkusen, Iker Bravo a marcat 10 goluri şi a livrat trei pase de gol în 19 meciuri.

Iker Bravo a crescut la juniorii Barcelonei, dar a ales să plece din La Masia în vara lui 2021 şi acum poate ajunge la Real Madrid, rivala catalanilor.

Afla mai multe despre: barcelona-spania-la liga 

viewscnt
Articole similare