Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, gata să facă ofertă pentru transferul lui Robert Lewandowski! Ce sumă pun pe masă catalanii

Barcelona, gata să facă ofertă pentru transferul lui Robert Lewandowski! Ce sumă pun pe masă catalanii

FC Barcelona

Comentarii

Robert Lewandowski (33 de ani) vrea să plece de la Bayern, nemulţumit fiind că nu primeşte o ofertă de prelungire a contractului scadent în 2023, iar Barcelona a intrat pe fir. Catalanii caută un star care să fie imaginea proiectului lui Xavi şi a lui Joan Laporta, iar "Lewa" este una dintre variante.

Barcelona, gata să facă ofertă pentru transferul lui Robert Lewandowski! Ce sumă pun pe masă catalanii

Sport, ziar apropiat de Barcelona, scrie despre interesul Barcelonei pentru Lewandowski şi susţine că şi atacantul polonez este interesat să semneze pe Camp Nou. Catalanii vor să ofere 60 de milioane de euro pentru transferul lui "Lewa" de la Bayern.

Lewandowski vrea să plece de la Bayern, iar contractul său cu gruparea din Germania expiră în vara lui 2023, astfel că Barcelona l-ar putea lua "la reducere".

"Va împlini 34 de ani în august şi ştie că poate urma ultimul proiect de amploare din cariera sa, aşa că e entuziasmat să înceapă o nouă aventură plină de provocări, după ce a câştigat tot cu Bayern", au scris catalanii de la Sport.

Suras citată scrie că Robert Lewandowski are pregătit un contract de patru ani din partea Barcelonei: "Negocierile dintre Barcelona şi Bayern vor fi inevitabile. Jucătorul îşi doreşte să pună punct perioadei din Germania, aşa că acordul cu Lewandowski, reprezentat de prietenul lui Joan Laporta, Pini Zahavi, nu ar fi o problemă. Problema ar putea apărea la Bayern, care trebuie să-şi dea acordul pentru deschiderea negocierilor", informează catalanii.

Robert Lewandowski are un nou sezon de excepţie la Bayern: a marcat 45 de goluri şi a livrat patru pase de gol în 37 de meciuri jucate în toate competiţiile.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Robert Lewandowski în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: robert lewandowskitransferbarcelonaofertabayern 

viewscnt
Articole similare