Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona i-a stabilit preţul fotbalistului dorit de Tottenham. Semnează pe 3 ani!

Barcelona i-a stabilit preţul fotbalistului dorit de Tottenham. Semnează pe 3 ani!

FC Barcelona

Comentarii

Trecut pe lista de transferuri la FC Barcelona, Clement Lenglet (28 de ani) nu duce lipsă de oferte, iar catalanii i-au stabilit preţul.

Împrumutat în sezonul trecut la Tottenham, în Premier League, Clement Lenglet a revenit la pregătirile Barcelonei în această vară, dar nu va rămâne pentru mult timp în trioul echipei blaugrana. Presa din Spania susţine că Barcelona i-a stabilit preţul de transfer.

Barcelona solicită 15 milioane de euro pentru transferul lui Clement Lenglet

Concret, se pare că Barcelona vrea 15 milioane de euro pentru a accepta transferul lui Clement Lenglet departe de Camp Nou, scrie Sport, care anunţă că există de săptămâni bune negocieri cu Tottenham pentru trecerea definitivă a francezului la echipa din Londra.

Mai mult, sursa citată susţine că Lenglet s-a şi înţeles deja cu Tottenham pentru un contract pe trei ani, în care obţine un salariu foarte bun. Rămâne doar ca, acum, cele două cluburi să se înţeleagă în privinţa sumei de transfer pentru transferul lui Clement Lenglet.

Barcelona l-a transferat pe Clement Lenglet în 2018 de la FC Sevilla, în schimbul clauzei de reziliere, aproximativ 36 de milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: barcelonaprettransferclement lenglettottenham 

viewscnt
Articole similare