Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îi caută înlocuitor lui Gavi. Lista lui Xavi conţine o variantă "de lux" şi două low-cost

Barcelona îi caută înlocuitor lui Gavi. Lista lui Xavi conţine o variantă "de lux" şi două low-cost

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona are nevoie de întăriri în linia de mijloc, mai ales după accidentarea gravă a lui Gavi (19 ani), care şi-a rupt ligamentele într-un meci al naţionalei Spaniei. Xavi, antrenorul catalanilor, a făcut o listă din care se va alege înlocuitorul.

Mundo Deportivo anunţă mijlocaşii pe care Xavi i-a trecut pe lista de transferuri, un nume important din fotbalul european, dar şi două nume cu rezonanţă mai mică. Accidentarea serioasă a lui Gavi a dat planurile Barcelonei peste cap în perioada de mercato.

Xavi vrea un mijlocaş: două variante low-cost şi una de lux!

Barcelona monitorizează atent piaţa de transferuri în căutare de soluţii pentru mijlocul terenului, însă doar trei nume au intrat pe lista lui Xavi, ţinând cont şi de problemele financiare pe care le are echipa de pe Camp Nou în ultimii ani.

Bruno Guimaraes - Mijlocaşul lui Newcastle este varianta de lux a lui Xavi, care are o clauză de reziliere de 100 de milioane de lire în contracul cu "Coţofenele". Totuşi, brazilianul este pe placul lui Xavi şi se potriveşte profilului pe care antrenorul îl caută, având în vedere că poate juca mijlocaş defensiv, dar şi inter. Fostul fotbalist de la Lyon are contract cu Everton până în vara lui 2028.

Yousuf Fofana - A atras atenţia Barcelonei prin prestaţiile sale, un mijlocaş defensiv de nivel internaţional al cărui contract cu AS Monaco se termină în 2025. Poate fi o soluţie abordabilă din punct de vedere financiar pentru echipa catalană.

Amadou Onana - Un alt nume din Premier League, de la Everton, tot mijlocaş defensiv şi internaţional belgian. Inteligenţa arătată în joc, dar şi calităţile sale fizice, atrag interesul dinspre Barcelona, care l-a trecut pe lista scurtă. Onana are contract cu Everton până în 2027.

Afla mai multe despre: barcelonaxavimijlocasigavi 

viewscnt
Articole similare