Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îi face loc lui Joao Felix! A cedat un fotbalist în Premier League, alţi doi se pregătesc să plece

Barcelona îi face loc lui Joao Felix! A cedat un fotbalist în Premier League, alţi doi se pregătesc să plece

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona lucrează din greu în ultimele ore ale perioadei de mercato din campionatele importante ale Europei.

După ce i-a transferat pe Inigo Martinez, Vitor Roque, Ilkay Gundogan, Oriol Romeu şi Joao Cancelo, Barcelona vrea să-i facă loc lui Joao Felix. Dorinţa-expres a lui Joan Laporta, preşedintele clubului, Felix îşi doreşte să plece de la Atletico Madrid şi să semeneze cu Barcelona.

Joao Felix, tot mai aproape de Barcelona

Astfel, au loc mişcări de trupe pentru încoporarea lui Joao Felix în bugetul de salarii. Fabrizio Romano anunţă, miercuri, că Barcelona şi Aston Villa au ajuns la un acord pentru cedarea sub formă de împrumut a lui Clement Lenglet (28 de ani), fundaşul central al catalanilor.

Barcelona a negociat şi cu Tottenham pentru Clement Lenglet, însă părţile nu au ajuns la acord. Sursa citată anunţă că Tottenham s-a orientat spre Ansu Fati, de care Barcelona e gata să se despartă tot sub formă de împrumut în Premier League.

Un alt jucător care se află pe punctul de a pleca de la Barcelona este Abde Ezzalzouli (21 de ani), fotbalist marocan cu evoluţii bune în împrumutul de sezonul trecut de la Osasuna. Bayer Leverkusen, unde antrenor este Xabi Alonso, îl vrea pe Abde.

Afla mai multe despre: barcelonaclement lengletaston villatransferjoao felix 

viewscnt
Articole similare