Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îl vrea pe Xavi, dar cei de la Al-Sadd nu se lasă. Reacţia antrenorului: ”Să se rezolve rapid”

Barcelona îl vrea pe Xavi, dar cei de la Al-Sadd nu se lasă. Reacţia antrenorului: ”Să se rezolve rapid”

FC Barcelona

Comentarii

Delegaţia Barcelonei a discutat cu oficialii lui Al-Sadd pentru semnătura lui Xavi Hernandez. Catalanii s-au lovit însă de refuzul acestora!

Barcelona îl vrea pe Xavi, dar cei de la Al-Sadd nu se lasă. Reacţia antrenorului: ”Să se rezolve rapid”

Cei de la Al-Sadd nu vor să renunţe la Xavi. Astfel că au refuzat prima discuţie pe care au avut cu cei de la Barcelona.

Xavi nu s-a arătat foarte încântat de refuzul acestora şi a mărturisit că îşi doreşte să se rezolva problema cât mai rapid!

”Sunt o persoană foarte pozitivă. Cele două cluburi sunt în discuţii. Este o chestiune de bun simţ şi până la urmă trebuie făcut. Sunt entuziasmat. Cele două cluburi îmi cunosc poziţia. Sper că această problemă se va rezolva rapid.

Nu sunt vreun Mesia. Au (n.r.- cei de la Barcelona) o echipă bună, trebuie să muncească şi să nu mai iasă la suprafaţă `vedetismele`. Toţi trebuie să vâslim în aceeaşi direcţie. Suntem cu toţii nerăbdători”, a declarat Xavi, potrivit Marca.

Cum joacă echipele lui Xavi Hernández?

Spaniolul este un antrenor care promovează jocul poziţional şi conceptele de bază pe care le-a învăţat în cariera sa de fotbalist la echipa blaugrana. Are o convingere firească pentru jocul ofensiv care vine mână în mână cu intenţia de a avea mingea cât mai mult timp pentru a domina desfăşurarea meciului şi a ajunge la poarta adversarului.

În scurta sa carieră de antrenor, a dat dovadă de flexibilitate la nivel de sistem, adică, în ciuda faptului că a început cu o structură 3-4-3, a folosit diferite structuri pentru a găsi variante sau pentru a oferi oportunităţi jucătorilor săi (4-3-3, 4-2-3-1, 4-1-4-1, 3-4-2-1). Nu se limitează la 4-3-3 aşa cum cred şi afirmă mulţi pentru că Xavi caută mereu să-şi adapteze modul de joc la rival, ţinând cont de cum arată acesta.

În prezent, echipa lui Xavi este organizată poziţional cu trei mijlocaşi centrali, dintre care un pivot defensiv şi doi mijlocaşi interiori. Ofensiva are un atacant central, nu neapărat unul foarte înalt, dar şi două extreme tehnice şi rapide.

Afla mai multe despre: fc barcelonaxavi hernandezal sadd 

viewscnt
Articole similare