Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona încearcă un transfer-surpriză! Catalanii au pus ochii pe un portar de la clubul care l-a crescut pe Cristiano Ronaldo

Barcelona încearcă un transfer-surpriză! Catalanii au pus ochii pe un portar de la clubul care l-a crescut pe Cristiano Ronaldo

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona caută portar care să-i creeze concurenţă lui Marc-Andre ter Stegen (28 de ani), goalkeeperul numărul 1 de pe Camp Nou, şi s-a oprit la varianta Luis Maximiano (21 de ani), portarul lui Sporting Lisabona. Portughezul e dorit de formaţia catalană, anunţă presa lusitană.

A Bola scrie despre interesul Barcelonei pentru Maximiano. Cel mai probabil, portughezul ar urma să-i ia locul lui Neto, pe banca de rezervă. Goalkeeperul brazilian va pleca, probabil, de pe Camp Nou la finalul acestui sezon, fiind nemulţumit de statutul de back-up pentru Ter Stegen, iar Luis Maximiano ar fi o variantă foarte bună şi de viitor, având în vedere vârsta sa.

Luis Maximiano a semnat cu Sporting Lisabona în 2017 şi mai are contract cu formaţia portugheză care l-a lansat pe Cristiano Ronaldo până în vara lui 2023. Catalanii au concurenţă. A Bola scrie că AC Milan îl doreşte, de asemenea, pe portarul portughez, care ar costa 16 milioane de euro.

Barcelona speră să-l vândă pe Neto în această vară pentru a finanţa alte mutări, printre care s-ar putea număra şi aducerea lui Luis Maximiano.



Luis Maximiliano a fost promovat de portughezi de la grupele de juniori, în vara lui 2017, şi a devenit titular indiscutabil. A jucat 25 de meciuri în acest sezon la Sporting, timp în care a primit 32 de goluri şi a reuşit să ţină poarta intactă în doar opt dintre ele.

Printre tinerii lansaţi de Sporting Lisabona se numără şi Cristiano Ronaldo, în vârstă de 35 de ani acum.

Afla mai multe despre: barcelonaluis maximianotransferfc barcelonasporting 

viewscnt
Articole similare