Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, ofertă-bombă de peste 70 de milioane de euro pentru un star de la Juventus! Nu e Pjanic

Barcelona, ofertă-bombă de peste 70 de milioane de euro pentru un star de la Juventus! Nu e Pjanic

FC Barcelona

Comentarii

Matthijs de Ligt (20 de ani), fostul căpitan de la Ajax - acum la Juventus -, a revenit din nou în atenţia Barcelonei, care a făcut o ofertă către Juventus pentru încorporarea fundaşului batav. Catalanii l-au dorit cu insistenţă pe De Ligt şi în vara lui 2019, când acesta a preferat să meargă la Torino.

Barcelona şi Juventus negociază de mai mult timp un eventual transfer de jucători şi, în afara unor schimburi Pjanic-Arthur sau Pjanic, De Sciglio + 25 de milioane de euro pentru Nelson Semedo, presa internaţională scrie că formaţia catalană a readus în actualitate posibilitatea transferului lui Matthijs de Ligt. Fundaşul e unul dintre cei mai buni tineri fotablişti din Europa.

Într-o perioadă de transferuri marcată de pandemia de COVID-19, Juventus şi Barcelona sunt în pline negocieri şi studiază idei de posibile mutări. Mundo Deportivo şi Daily Mail scriu că gruparea blaugrana se interesează din nou de transferul lui Matthijs de Ligt, cel care nu a vrut să semneze cu formaţia de pe Camp Nou în vara lui 2019 din cauza salariului oferit de club. Acum, De Ligt pare deschis unei veniri pe Camp Nou deoarece consideră că în LaLia ar avea mai mult şanse să joace constant.

Susele citate scriu că Barcelona ar fi făcut o ofertă de 73 de milioane de euro pentru transferul lui Matthijs de Ligt de la Juventus. Din Italia, Lautaro Martinez de la Inter şi Miralem Pjanic de la Juventus sunt alte ţinte aflate pe lista Barcelonei.



85,5 milioane de euro a plătit Juventus pentru transferul lui De Ligt de la Ajax în vara lui 2019, iar fundaşul a jucat 2.281 de minute în 27 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon pentru "Bătrâna Doamnă".

Afla mai multe despre: de ligtbarcelonaofertajuventustransfer 

viewscnt
Articole similare