Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona pierde gratis un nou star. Pleacă şi semnează cu marea rivală din Spania! Anunţul momentului

Barcelona pierde gratis un nou star. Pleacă şi semnează cu marea rivală din Spania! Anunţul momentului

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona pierde gratis un fotbalist, care va semna cu o mare rivală din Spania. Sergi Roberto (29 de ani), jucător crescut în academia Barcelonei, rămâne fără contract în vara lui 2022 şi, mai mult ca sigur, va pleca de pe Camp Nou. Are deja şi nouă destinaţie stabilită: Atletico Madrid.

Barcelona pierde gratis un nou star. Sergi Roberto pleacă gratis şi semnează cu marea rivală din Spania, Atletico Madrid!

Contractul dintre Sergi Roberto şi Barcelona se termină în vara lui 2022 şi, deşi părţile s-au pus de mai multe ori la masa negocierilor, nu s-a ajuns la niciun acord pentru prelungire. Se pare că discuţiile s-au oprit şi, potrivit Diario Gol, acesta va pleca gratis de la Barcelona în vara anului viitor, după ce nu a reuşit să se înţeleagă cu clubul blaugrana.

Sursa citată scrie că Sergi Roberto va pleca gratis de la Barcelona şi, mai mult decât atât, are deja o nouă destinaţie. Va semna cu Atletico Madrid, marea rivală a Barcelonei din Spania. De la 1 ianurie 2022, Sergi Roberto e liber să negocieze cu orice echipă doreşte, pentru că va intra în ultimele şase luni de contract cu FC Barcelona.

Diario Gol mai notează faptul că Atletico Madrid îl percepe pe Sergi Roberto ca o oportunitate de transfer, având în vedere că fotbalistul e polivalent. Aflat de la 14 ani la FC Barcelona, Sergi Roberto poate ajunge la Atletico, aşa cum s-a întâmplat cu Luis Suarez şi Antoine Griezmann în ultimii ani, transferuri care s-au dovedit de succes pentru clubul de pe Wanda Metropolitano.

Sergi Roberto a jucat 11 meciuri în toate competiţiile acestui sezon la FC Barcelona, timp în care a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 15 milioane de euro este cota de piaţă a lui Sergi Roberto în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sergi robertotransferplecarebarcelonaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare