Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona pregăteşte oferta: contract pe doi ani! Jucătorul, aşteptat să semneze

Barcelona pregăteşte oferta: contract pe doi ani! Jucătorul, aşteptat să semneze

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona e gata să-i ofere un nou contract lui Marcos Alonso (31 de ani), fundaş transferat de la Chelsea în perioada de mercato din vară.

Marcos Alonso va primi, din partea Barcelonei, propunerea de prelungire a contractului cu catalanii, un an plus un an. Mundo Deportivo, publicaţie apropiată de Barcelona, scrie despre intenţia conducerii de a-i prelungi contractul fundaşului.

Barcelona pregăteşte oferta: contract pe doi ani! Jucătorul, aşteptat să semneze

Xavi l-a dorit foarte mult pe Marcos Alonso în vară, când acesta a fost adus de la Chelsea în finalul perioadei de mercato. Fundaşul a semnat un contract scurt cu catalanii, la vremea respectivă, iar Alonso urmează să primească din partea clubului propunerea de prelungire a contractului.

Potrivit Mundo Deportivo, Barcelona are de gând să-i ofere un nou contract pe doi ani lui Marcos Alonso, un an cu opţiune de prelungire pe încă unul. Catalanii se aşteaptă ca fundaşul să semneze prelungirea contractuală oferită de club, având în vedere că şi-a dorit, la rândul său, transferul pe Camp Nou.

Marcos Alonso a jucat 853 de minute în 12 meciuri pentru Barcelona în toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat o dată.

  • 9 - nouă milioane de euro este cota de piaţă a lui Marcos Alonso în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonacontractmarcos alonso 

viewscnt
Articole similare