Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona pregăteşte un transfer-bombă: 75 de milioane de euro pentru un star din Europa, înlocuitorul lui Dembele!

Barcelona pregăteşte un transfer-bombă: 75 de milioane de euro pentru un star din Europa, înlocuitorul lui Dembele!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona pregăteşte un transfer-bombă după ce l-a pierdut pe Ousmane Dembele (26 de ani), care va urmează să fie prezentat oficial la PSG. Catalanii încasează 50 de milioane de euro pentru Dembele, bani pe care vor să-i reinvestească într-un adevărat tun pe piaţa transferurilor.

Presa din Spania anunţă că în birourile de pe Camp Nou se lucrează la o ofertă prin care Barcelona să-l transfere pe Bernardo Silva (28 de ani), câştigător al Ligii Campionilor cu Manchester City în sezonul trecut. De la City, Barcelona l-a luat deja pe Ilkay Gundogan, căpitanul "Cetăţenilor", care a semnat pe doi ani.

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Ousmane Dembele: 75 de milioane de euro pentru Bernardo Silva de la Manchester City

Concret, potrivit jurnalistului Gerard Romero, Barcelona pregăteşte o ofertă de 75 de milioane de euro, sumă fixă plus bonusuri, pentru transferul lui Bernardo Silva, jucătorul cu care vrea să-l înlocuiască pe francezul Ousmane Dembele, pe care PSG l-a convins să spună "da".

Mai mult, se pare că Barcelona vrea să-l facă pe Bernardo Silva unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lot, cu 10-11 milioane de euro pe an, cu un contract pe trei sezoane, cu posibilitate de prelungire pe încă unul pe Camp Nou.

Bernardo Silva a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai sezonului trecut la Manchester City: a jucat 55 de meciuri, a marcat şapte goluri şi a livrat opt pase decisive într-un sezon în care a câştigat titlul, Cupa Angliei şi Liga Campionilor cu "Cetăţenii".

  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Bernardo Silva în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonaofertatransferbernardo silvaousmane dembele 

viewscnt
Articole similare