Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona - Real Sociedad | 3 ponturi pentru derby-ul de pe Camp Nou

Barcelona - Real Sociedad | 3 ponturi pentru derby-ul de pe Camp Nou

Pariuri sportive

Comentarii

Neînvinsă într-un meci oficial din noiembrie anul trecut, Real Sociedad are toate armele să dea lovitura în sferturile Copei del Rey. Asta chiar dacă şi Barcelona e printre cele mai în formă echipe ale momentului

Bascii de la Sociedad au victorii pe linie în 2023, atât în campionat, cât şi în Cupă. Sunt pe podium în La Liga, la şase puncte de liderul Barcelona. Pentru Sociedad, deplasările pe Camp Nou au fost întotdeauna un coşmar. De 32 de ani n-au mai câştigat bascii pe terenul catalanilor.

Dar orice record negativ sau pozitiv are o durată de viaţă, aşa că a cam venit momentul ca oamenii lui Imanol Alguacil să spargă gheaţa. Chiar dacă la Barcelona revine Lewandowski, suspendat în campionat cu Getafe, e clar că jucătorii lui Xavi sunt mult mai concentraţi pe trofeul din La Liga.

Nu l-au mai câştigat de patru ani. Sociedad n-a luat niciun gol în deplasare anul acesta, e adevărat că nu a avut nici adversari redutabili, dar a arătat ca o echipă solidă, care e foarte greu de doborât. Aşa că sunt şanse destul de mari să vedem o surpriză. 3.70 - calificare Sociedad în semifinalele Cupei, e cota de la Betano care merită încercată.

Adio, tiki taka! Bine ai venit, prudenţă!

S-au dus vremurile când Barcelona făcea spectacol pe Camp Nou indiferent cu cine juca. Xavi propune o altă abordare:  mai multă concentare pe defensivă, cu preţul unui atac cu mai puţine ocazii. În ultimele trei meciuri de acasă, Barcelona a dat doar patru goluri.

Şi a jucat cu Getafe, Espanyol şi Almeria, adversari care plecau cu poarta plină de la Camp Nou acum un deceniu.

Nici Sociedad nu e o echipă spectaculoasă în deplasare, astfel că un rezultat de egalitate la pauză pare un scenariu foarte plauzibil (2.22 cota la Betano). Pornind de la aceleaşi premise, am găsit o altă cotă care atrage atenţia la categoria ”speciale”: primul gol se marchează după minutul 28 (2.07 la Betano).

Echipe probabile:

  • Barcelona: Ter Stegen; Kounde, Araujo, Garcia, Alba; Pedri, Busquets, De Jong; Dembele, Lewandowski, Raphinha
  • Real Sociedad: Remiro; Elustondo, Zubeldia, Le Normand, Rico; Mendez, Illarramendi, Zubimendi; Barrenetxea, Sorloth, Oyarzabal

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare