You are here:

Barcelona - Roma. Messi şi compania vor să facă spectacol pe Camp Nou

Barcelona - Roma. Messi şi compania vor să facă spectacol pe Camp Nou

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Barcelona - AS Roma Liga Campionilor 04.04.2018. Cel mai dezechilibrat meci din Champions League se joacă între aceste două echipe.

Ponturi pariuri Barcelona - AS Roma Liga Campionilor 04.04.2018

Spaniolii s-au calificat în sferturile de finală UEFA Champions League pentru al 11-lea an consecutiv. Catalanii au pierdut de patru ori în sferturi în ultimii cinci ani. Singura excepţie a făcut-o sezonul 2014-2015, când catalanii au ajuns până în finală şi au şi câştigat trofeul. Barcelona a învins AS Roma cu scorul general de 7-2, în faza grupelor, sezonul 2015-2016. A fost 1-1 la Roma, apoi catalanii s-au impus cu 6-1 pe Camp Nou. Lionel Messi a atins borna celor 100 de goluri în UEFA Champions League, în meciul din runda precedentă cu Chelsea. Împotriva echipelor din Italia, argentinianul are 12 goluri marcate în 19 partide.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Barcelona - AS Roma Liga Campionilor 04.04.2018

AS Roma şi-a egalat în acest sezon cea mai bună performanţă în UEFA Champions League. Capitolinii au mai jucat în două rânduri în sferturile UCL, ultima dată în urmă cu mai bine de un deceniu. Echipa din capitala Italiei a înfruntat mai înfruntat o echipă din Spania în actuala stagiune. În faza grupelor a dat piept cu Atletico Madrid, cu care a făcut 0-0 la Roma, dar în faţa căreia a pierdut cu0-2 în deplasare. AS Roma a câştigat o singur dată în ultimele opt confruntări cu echipele din Spania. Palmaresul capitolinilor cu echipele iberice a ajuns acum la 10 victorii, 5 remize şi 15 înfrângeri. În meciurile disputate în Spania, AS Roma a înregistrat 4 victorii, 3 remize şi 8 înfrângeri.

Echipele probabile

Barcelona (4-4-2): Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Paulinho, Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez
Absenţi: Pique, Busquets (incerţi)

AS Roma (4-3-3): Alisson - Florenzi, Fazio, Manolas, Kolarov - Nainggolan, De Rossi, Strootman - El Shaarawy, Džeko, Perotti
Absenţi: Nainggolan, Pellegrini (incerţi), Karsdorp, Ünder

Pronostic: 1 (-1) @ 1.60

Afla mai multe despre: barcelonaromaliga campionilormessi 

viewscnt
Articole similare