Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona s-a răzbunat pe Villarreal pentru înfrângerea din El Clasico! Catalanii au înscris de trei ori în şapte minute | VIDEO

Barcelona s-a răzbunat pe Villarreal pentru înfrângerea din El Clasico! Catalanii au înscris de trei ori în şapte minute | VIDEO
Comentarii

Barcelona a uitat de eşecul dureros din El CLasico. Lewandowski a făcut show pe Camp Nou, în meciul cu Villarreal, iar catalanii s-au impus cu 3-0.

Barcelona, scor 3-0 cu Villarreal în LaLiga

Barcelona s-a răzbunat pe Villarreal după înfrângerea din El Clasico. Catalanii au rezolvat meciul din prima repriză, când au înscris de trei ori în decurs de şapte minute. Lewandowski a reuşit o dublă superbă. Polonezul conduce detaşat în clasamentul golgheterilor din La Liga, cu 11 goluri. 

Ansu Fati a închis tabela, iar Barcelona a învins-o pe Villarreal cu 3-0.

Tot joi, Almeria s-a impus cu 3-2 în partida de acasă cu Girona (goluri Baptistao ’13, Toure ’17, Embrba ’38 / Riquelme ’47, Stuani ’83 – penalti) şi Osasuna a învins cu 1-0 Espanol (gol Budimir ’56).

În clasament, FC Barcelona ocupă locul doi, cu 25 de puncte, cu trei mai puţine decât liderul Real Madrid. Poziţia a treia este ocupată de Real Sociedad, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: barcelona villarreallaligarezultate spania 

viewscnt
Articole similare