Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona se pune la masa tratativelor pentru plecarea lui Samuel Umtiti. Un club din Premier League îl doreşte cu insistenţă

Barcelona se pune la masa tratativelor pentru plecarea lui Samuel Umtiti. Un club din Premier League îl doreşte cu insistenţă

FC Barcelona

Comentarii

Samuel Umtiti (27 de ani), accidentat şi trecut pe lista plecărilor la FC Barcelona, e dorit de Carlo Ancelotti la Everton, surpriza sezonului din Premier League.

Umtiti a avut parte de două sezoane foarte bune la FC Barcelona, până când s-a accidentat şi n-a vrut să se opereze pentru a nu rata şansa de a câştiga Cupa Mondială cu Franţa în 2018. După Mondialul din Rusia, cariera fundaşului francez la FC Barcelona a luat-o în jos, fiind mai mereu accidentat. Între timp, Ronald Koeman l-a trecut pe lista de plecări pe Samuel Umtiti, dar acesta nu duce lipsă de oferte.

Sport scrie că Samuel Umtiti e dorit de Everton, echipa lui Carlo Ancelotti, una dintre surprizele actualului sezon din Premier League. Interesul "caramelelor" pentru Umtiti nu e nou, după ce formaţia de pe Goodison Park l-a vrut şi în vară. În prezent, Umtiti se află în proces de recuperare a accidentării pe care o are la genunchi.

Cele două părţi ar urma să negocieze un eventual transfer în zilele viitoare, potrivit ziarului apropiat de clubul catalan.



Din Premier League, Samuel Umtiti a mai fost dorit de echipe precum Arsenal, Manchester City sau Manchester United. Francezul mai are contract cu Barcelona până în 2023.

Afla mai multe despre: samuel umtititransferevertonfc barcelona 

viewscnt
Articole similare