Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona se transformă în vară: 6 transferuri şi Haaland cap de afiş! Laporta îi face dream-team lui Xavi

Barcelona se transformă în vară: 6 transferuri şi Haaland cap de afiş! Laporta îi face dream-team lui Xavi

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona lucrează deja pentru campania de transferuri din vară, când catalanii plănuiesc nu mai puţin de 6 transferuri pentru a întări echipa şi a face-o din nou competitivă în Liga Campionilor. Erling Haaland (21 de ani) e ţinta principală a Barcelonei pentru perioada de mercato, dar şi alţi şase jucători sunt pe listă.

Barcelona se transformă în vară: 6 transferuri şi Haaland cap de afiş! Laporta îi face dream-team lui Xavi

Joan Laporta lucrează împreună cu mâna sa dreaptă, Mateu Alemany, pentru a-i face un adevărat dream-team lui Xavi, antrenorul adus în locul lui Ronald Koeman. Conducerea Barcelonei are pe listă nu mai puţin 6 transferuri pe care să le facă în vară, cu Erling Haaland în capul acesteia.

Presa din Spania a aflat toate numele de pe lista de transferuri a Barcelonei. Pe doar doi dintre jucători va plăti Barcelona sume de transfer, iar restul vor veni gratis, aflându-se la final de contract cu echipele lor. Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund, e în capul listei şi se va cheltui cu el cea mai mare sumă de bani, dar şi pe Jose Gaya (Valencia) se va plăti o sumă de transfer.

Celelalte nume de pe lista Barcelonei sunt Franck Kessie (24 de ani), mijlocaşul Milanului, Denis Zakaria (24 de ani), de la Borussia Moenchengladbach, Cesar Azpilicueta (32 de ani), căpitanul lui Chelsea şi Niklas Sule (26 de ani), fundaşul lui Bayern Munchen.

Având în vedere că majoritatea dintre mutări se vor face gratis, Barcelona nu va avea probleme cu fair-play-ul financiar, ci doar va trebui să găsească soluţii pentru a-i încadra pe toţi în masa salarială. Totuşi, e de aşteptat ca formaţia catalană să puncteze şi la capitolul plecări: Samuel Umtiti, Clement Lenglet, Philippe Coutinho, Memphis Depay, Martin Braithwaite, Alex Balde, Oscar Mingueza sau Neto fiind pe lista transferabililor.

Afla mai multe despre: barcelonatransferurixavijoan laporta 

viewscnt
Articole similare