Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi-a găsit un nou antrenor! Se ştie deja primul transfer. Mutare EXTRATERESTRĂ pregătită pe Camp Nou

Barcelona şi-a găsit un nou antrenor! Se ştie deja primul transfer. Mutare EXTRATERESTRĂ pregătită pe Camp Nougalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Xavi Hernández revine la FC Barcelona! Din sezonul viitor sau peste doi ani, legenda catalanilor va prelua echipa în calitate de antrenor principal, anunţă Sport.es

Xavi vrea să revină la Barca cu ceva experienţă în spate. De aceea a acceptat provocarea de a se apuca deja de antrenorat. Fostul mare fotbalist al catalanilor este antrenorul formaţiei Al Sadd şi este convins că mai devreme, sau mai târziu va antrena echipa sa de suflet. Conducerea clubului este de aceeaşi părere. În timp ce Ernesto Valverde este din ce în ce mai contestat de fani şi presă, Xavi câştigă tot mai mulţi adepţi.

Stilul Guardiola revine la Barcelona. Sterling, mutarea extraterestră pregătită de campioana Spaniei

Unul dintre argumentele pentru care Barca îl vrea pe Xavi antrenor este faptul că legenda catalanilor este adeptul filosofiei Guardiola. O identitate pe care catalanii au mai pierdut-o faţă de anii trecuţi.

Xavi Heranandez este considerat cel mai potrivit pentru a readuce stilul şi spiritul catalanilor pe Camp Nou. Conform sursei citate mai sus, Barca va face toate demersurile pentru a-i face pe plac lui Xavi, inclusiv în ceea ce priveşte transferurile.

Dacă Valverde nu va câştiga UEFA Champions League în acest sezon, el nu va mai continua pe banca Barcelonei. Xavi ar primi atunci ”undă verde” iar oficialii clubului ştiu deja care este prima ţintă a viitorului antrenor.

Este vorba despre Raheem Sterling, starul lui Manchester  City pentru care Barca ar fi dispusă să plătească 150 de milioane de euro. O parte din această sumă va fi acoperită din vânzările lui Coutinho şi Dembele. Ultimul, nu pare pe placul lui Xavi. Şi nu pentru că nu ar fi un fotbalist bun, ci pentru că nu se adaptează filosofiei pe care vrea să o imprime clubului.

Sterling este ideal în viziunea lui Xavi. O tripletă ofensivă cu el, Messi şi Griezmann pare de vis pentru un antrenor care nu vrea să aibă neapărat în teren un număr 9 clasic, aidoma lui Pep Guardiola. 

Afla mai multe despre: fc barcelonaxavi hernandez 

viewscnt
Articole similare