Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi Manchester United, acord pentru transfer! Fotbalistul refuză mutarea: "Nu"

Barcelona şi Manchester United, acord pentru transfer! Fotbalistul refuză mutarea: "Nu"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Manchester United au ajuns la un acord pentru transferul lui Frenkie de Jong (25 de ani), însă fotbalistul crescut de Ajax refuză mutarea pe Old Trafford. Fostul său antrenor de la Ajax, Erik ten Hag, îl vrea la Manchester United, dar s-a trezit cu un "nu" din partea mijlocaşului.

Frenkie de Jong refuză transferul la Manchester United, deşi Barcelona şi clubul englez au bătut deja palma pentru mutarea mijlocaşului batav.

Barcelona şi Manchester United, acord pentru transfer! Fotbalistul refuză mutarea: "Nu"

Din cauza problemelor cu banii, Barcelona s-a hotărât să-l cedeze pe Frenkie de Jong, iar prima ofertă a venit de la Manchester United, din partea fostului său antrenor de la Ajax. Erik ten Hag a preluat-o pe United recent şi îl vrea pe De Jong, însă mijlocaşul refuză transferul pe Old Trafford.

Potrivit jurnalistului Oriol Domenech, între Barcelona şi Manchester United există deja un acord pentru transferul lui Frenkie de Jong, fără să fie dezvăluită suma, însă mijlocaşul nu vrea nici în ruptul capului să accepte să plece. Motivul? De Jong îşi doreşte să joace în Liga Campionilor, iar la Barcelona poate face acest lucru.

Manchester United nu este calificată în grupele Ligii Campionilor după ce a terminat pe locul şapte în clasamentul din Premier League, astfel că Frenkie de Jong refuză şansa de a lucra cu fostul său antrenor. Ten Hag l-a sunat deja pe De Jong pentru a-l convinge, dar s-a trezit cu un "nu" din partea jucătorului.

Din informaţiile presei spaniole, Barcelona vrea cel puţin 80 de milioane de euro pentru transferul lui Frenkie de Jong.

Frenkie de Jong a jucat 46 de meciuri în toate competiţiile sezonului trecut cu Barcelona, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat cinci assist-uri.

Afla mai multe despre: frenkie de jongtransferacordmanchester unitedbarcelonarefuz 

viewscnt
Articole similare