Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi Real Madrid refuză să joace amicalele caritabile cu Dinamo Kiev! Mircea Lucescu e nemulţumit: ”Am făcut demersuri”

Barcelona şi Real Madrid refuză să joace amicalele caritabile cu Dinamo Kiev! Mircea Lucescu e nemulţumit: ”Am făcut demersuri”
Comentarii

Dinamo Kiev intenţionează să susţină mai multe partide amicale cu echipe de top din Europa, în scopuri caritabile.

 Conform anunţului făcut de oficialii echipei antrenate de Mircea Lucescu veniturile încasate urmează să fie donate ucrainenilor afectaţi de invazia Rusiei.

Dinamo Kiev a plecat duminică din Bucureşti. 

Dinamo Kiev va juca meciuri amicale cu Legia Varşovia (12 aprilie), Galatasaray Istanbul (14 aprilie), FCSB (20 aprilie, arena Arcul de Triumf), Borussia Dortmund (26 aprilie) şi Dinamo Zagreb (28 aprilie).

Lucescu a dorit meciuri amicale şi cu FC Barcelona şi Real Madrid, însă acestea nu vor avea loc. Antrenorul român a dezvăluit motivul.

”Pentru băieţi e foarte dificil. Sunt profesionişti. Ei totuşi au avut o şansă pentru că aducându-şi familile alături de ei s-au stabilit oarecum în Bucureşti şi se antrenează la Snagov. 

Într-o astfel de situaţie nu te mai gândeşti la condiţii, te gândeşti la siguranţă. La siguranţă şi la posibilitatea de a-ţi desfăşura activitatea.

(n.r. despre planuri de viitor) Totul depinde de ce se va întâmpla dincolo. Deocamdată ne organizăm de la zi la zi, de la meci la meci, de la antrenament, la antrenament.  Acum plecăm la Varşovia, jucăm marţi. Miercuri plecăm la Istanbul jucam cu Galata, rămânem o zi acolo după care revenim la Bucureşti pentru meciul cu FCSB. 

Se pare că Barcelona şi Real Madrid nu pot face meciuri amicale din cauza restricţiei UEFA legate de SuperCupa...Superliga. Noi am făcut demersuri”, a declarat Mircea Lucescu. 

Afla mai multe despre: dinamo kievmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare